Μαυρικίου για Asia Express: “Φύγαμε γιατί δεν μπορούσαμε να ζητάμε φαγητό από φτωχά παιδιά”

Μαυρικίου για Asia Express: “Φύγαμε γιατί δεν μπορούσαμε να ζητάμε φαγητό από φτωχά παιδιά”
Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου papadakispress

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους αποχώρησαν από το Asia Express. Τα "καρφιά" για τους συμμετέχοντες του προγράμματος.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για την αποχώρησή τους από το Asia Express, τονίζοντας πως αυτό συνέβη και για ηθικούς λόγους.

Όπως τόνισαν, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποφάσισαν πως θα πρέπει να εγκαταλείψουν το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του Star, καθώς είναι κατά των αρχών τους να “ζητάνε φαγητό” από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, ενώ την ίδια ώρα φάνηκαν ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια όμως που πήγαν εκεί γι’ αυτό το λόγο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά χρήματα. Εμείς το κρίναμε αυστηρά ζητήματα υγιεινής, ζητήματα ηθικής. Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι. Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά. Να μπαίνεις σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να τους λες “δώστε μου το φαγητό σας να το φάω, γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό είπα πριν για ζητήματα ηθικής», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν δίστασε να “δώσει” κάποιους από τους συμμετέχοντες του προγράμματος, κατηγορώντας τους για τη συμπεριφορά τους, τονίζοντας: «Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε το ζευγάρι:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα