Μάικ Τάισον: Έδωσε 10.000 δολάρια σε φύλακα ζωολογικού για να δείρει γορίλα

Μάικ Τάισον: Έδωσε 10.000 δολάρια σε φύλακα ζωολογικού για να δείρει γορίλα
Ο Μάικ Τάισον Richard Shotwell/Invision/AP

Ο “Iron Mike” αποκάλυψε ότι πρόσφερε στον φύλακα το ποσό των 10.000 δολαρίων, όταν πληροφορήθηκε ότι ένας από τους γορίλες ασκούσε bullying στα υπόλοιπα ζώα του κλουβιού όπου βρισκόταν.

Ο διάσημος πυγμάχος Μάικ Τάισον είναι γνωστός για το πάθος που τρέφει στα άγρια ζώα, αρκετά από τα οποία φιλοξενεί στην έπαυλή του.

Την Τρίτη, ο 52χρονος πρωταθλητής αποκάλυψε μια άγνωστη μέχρι τώρα ιστορία του, στην οποία επιχείρησε να αναμετρηθεί στην πυγμαχία με έναν γορίλα: Ο Τάισον αραδέχθηκε δημόσια ότι προσπάθησε τα τέλη της δεκαετίας του 1980 να δωροδοκήσει έναν υπάλληλο φύλαξης σε ζωολογικό πάρκο της Νέας Υόρκης για να του επιτρέψει να μπει στο κλουβί με τους γορίλες και να παλέψει με έναν.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Sun, ο “Iron Mike” εξήγησε ότι προσέφερε στον φύλακα το ποσό των 10.000 δολαρίων, όταν πληροφορήθηκε ότι ένας από τους γορίλες ασκούσε ασταμάτητο bullying στα υπόλοιπα ζώα του κλουβιού όπου βρισκόταν.

Όπως είπε, είχε επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο μαζί με την τότε σύζυγό του και αρχικά πρόσφερε χρήματα στον φύλακα για να τους ανοίξει το κλουβί και να μπουν οι δυο τους μέσα. Όταν, όμως, είδε πώς συμπεριφερόταν ο συγκεκριμένος γορίλας στους υπόλοιπους, θέλησε να δωροδοκήσει τον υπάλληλο για να τον αφήσει να παλέψει μαζί του.

Ο φύλακας, όμως, ο Τάισον δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του και ευτυχώς απετράπη ένα επεισόδιο βίας κατά των ζώων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα