Μαίρη Συνατσάκη: Έμαθε το φύλο του μωρού της και εξηγεί γιατί δεν δίνει έμφαση σε αυτό

Μαίρη Συνατσάκη: Έμαθε το φύλο του μωρού της και εξηγεί γιατί δεν δίνει έμφαση σε αυτό
Μαίρη Συνατσάκη Papadakis Press

Για την εγκυμοσύνη της, το φύλο του μωρού, το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και για τις ευχές των πρώην συντρόφων της μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη και η ίδια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το φύλο του μωρού της, το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Ίαν Στρατή αλλά και αν είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί.

Η ίδια ανέφερε αρχικά πως η εγκυμοσύνη της κυλάει ομαλά και όπως πρέπει, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχουν μάθει το φύλο του μωρού που περιμένουν, η ίδια απάντησε: “Το έχουμε μάθει αλλά δεν το ανακοινώνουμε ή δεν το πολυσυζητάμε, δεν έχουμε δώσει έμφαση στο κομμάτι του φύλου. Κάναμε με πέντε ανθρώπους ένα πάρτι αλλά δεν είναι αυτά που μας ενδιαφέρει να μοιραστούμε”.

Η γνωστή YouTuber απάντησε επίσης στο εάν είναι έτοιμος ο Ίαν Στρατής να γίνει μπαμπάς, σχολιάζοντας: “είμαι εγώ πανέτοιμη; Θεωρείτε αυτό δεδομένο και λέτε ας ρωτήσουμε για τον Ίαν. Είμαστε όσο έτοιμοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν το έχουν ξαναζήσει. Δηλαδή, λίγο. Διαβάζουμε και βλέπουμε πράγματα και την ίδια στιγμή λέμε ότι όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Όταν είναι να συμβούν τα πράγματα, θα δούμε τι θα κάνουμε”.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Μαίρη Συνατσάκη ξεκαθάρισε πως τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της δεν είναι καθόλου παραδοσιακοί σε αυτά, ενώ τέλος, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ότι έγιναν θέμα οι ευχές των πρώην συντρόφων της για την εγκυμοσύνη της.

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα