Μακεδόνας-Δαδακαρίδης: Η "υπόκλιση" στον Γκάλη και το άγνωστο όνειρο του πιλότου

Κώστας Μακεδόνας και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Κώστας Μακεδόνας και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης GLOMEX

Οι Κώστας Μακεδόνας και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκαν στο "Σημείο Συνάντησης" και κατέθεσαν άγνωστες προσωπικές εμπειρίες και πτυχές της ζωής τους.

Στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ βρέθηκαν δύο σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας και ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, όπου συνομίλησαν, γνωρίστηκαν καλύτερα και εξέφρασαν ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς τους, που ίσως να μη γνωρίζαμε.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες εξέφρασαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα και μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες τους, αναφερόμενοι από τον Νίκο Γκάλη και τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, μέχρι το μουσικό talent show "Rising Star" που ήταν κριτής ο Μακεδόνας και την ταινία "Ευτυχία" που πρωταγωνίστησε ο Δαδακαρίδης.

ADVERTISING

Για τον Γκάλη και τον Κόμπε

Για το πόσο θαύμαζαν τον Νίκο Γκάλη ως παίκτη του Άρη και για τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του ως παιδάκια και δεν ξεχνούν με τίποτα μίλησαν οι δύο καλλιτέχνες. 

Μάλιστα, δήλωσαν πως αναγνωρίζουν το μεγαλείο του, παρόλο που ο τραγουδιστής είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο ηθοποιός φίλος του Ολυμπιακού.

«Επειδή τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή, φροντίζω να παρέχω στους ανθρώπους και στους αγαπημένους μου, μια στιγμή η οποία θα μετράει, γιατί, μπορεί να είναι εξέχουσας σημασίας», σημείωσε ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος "δικαιολόγησε" γιατί δεν είναι αγενής.

Για το φλερτ μέσω social media

Στο ότι δεν μπορεί με τιποτα να αντικατασταθεί η στιγμή που αγκαλιάζεις την αγαπημένη σου σε μια συναυλία και της αφιερώνεις ένα τραγούδι, ειδικά από μια οθόνη, κατέληξαν οι δύο καλλιτέχνες.

Για το "Rising Star" και την "Ευτυχία"

Οι ευκαιρίες στα νέα ταλέντα, η συμμετοχή του τραγουδιστή στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι και η δυσκολία να γίνουν καλές ταινίες, βρέθηκαν ως θέματα στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο καλλιτεχνών στο "Σημείο Συνάντησης".

Για το πώς τον επηρέασε ο ρόλος του ως ο σύζυγος της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην ταινία «Ευτυχία» μιλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Για το όνειρο του πιλότου

Την ιστορία για το πώς τελικά κατάφερε να γίνει πιλότος μοιράστηκε ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος μάλιστα διηγήθηκε κι ένα περιστατικό με επιβάτη, που τον μπέρδεψε με τον Κώστα Μακεδόνα.

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ, Κόμπι Μπράιαντ, Θέατρο, κινηματογράφος
SHARE:

24Media Network