Μάργκοτ Ρόμπι – Κάρα Ντελεβίν: Συνελήφθησαν φίλοι τους για ξυλοδαρμό παπαράτσι – Τον άφησαν με σπασμένο χέρι

Μάργκοτ Ρόμπι – Κάρα Ντελεβίν: Συνελήφθησαν φίλοι τους για ξυλοδαρμό παπαράτσι – Τον άφησαν με σπασμένο χέρι
H Cara Delevingne με τη Margot Robbie JONATHAN LEIBSON/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP

Δυο φίλοι των Μάργκοτ Ρόμπι και Κάρα Ντελεβίν ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά με έναν παπαράτσι που επιχείρησε να φωτογραφίσει τις κοπέλες έξω από ένα εστιατόριο στην Αργεντινή.

Στο επίκεντρο ενός καβγά βρέθηκαν οι δύο φίλες και σταρ του Χόλιγουντ Μάργκοτ Ρόμπι και Κάρα Ντελεβίν, που σημειώθηκε έξω από ένα γνωστό εστιατόριο στην Αργεντινή την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Dailymail, δύο βρετανοί κινηματογραφιστές, φίλοι των Μάργκοτ Ρόμπι και Κάρα Ντελεβίν συνελήφθησαν, μετά από άγριο καβγά με παπαράτσι που προσπάθησε να φωτογραφίσει τις κοπέλες, καθώς έβγαιναν από το εστιατόριο.

Οι φίλοι των αστέρων, ο Josey MacNamara και ο Jac Hopkins συνόδευαν τις κοπέλες στο γεύμα τους, στο διάσημο στέκι διασημοτήτων στο Μπουένος Άιρες. Όταν τελείωσαν το γεύμα τους και πήγαν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο, ο παπαράτσι Pedro Alberto Orquera, προσπάθησε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες τους.

Οι φίλοι τους αμέσως επιτέθηκαν στον παπαράτσι και ενεπλάκησαν σε συμπλοκή μαζί του. Ο Pedro Alberto Orquera κατέληξε αιμόφυρτος στο πάτωμα με σπασμένο χέρι. Οι δυο βρετανοί στην συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, τα κορίτσια είχαν ήδη επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ η Μάργκοτ Ρόμπι παραλίγο να τραυματιστεί, στην προσπάθεια του οδηγού να απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας οι MacNamara και ο Hopkins είπαν στους αστυνομικούς ότι ο Orquera ήταν “υπεύθυνος για τους τραυματισμούς του“, επειδή οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να φωτογραφηθούν.

Ο φωτογράφος Pedro Alberto Orquera σε μια δήλωσή του στην Sun για το περιστατικό, έκανε λόγο για μια βίαιη και δειλή επίθεση.

Ήταν μια βίαιη επίθεση. Πραγματικά δειλή. Προσπάθησαν να μου πάρουν τη φωτογραφική μηχανή για να διαγράψουν τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει. Άρχισα να τρέχω μακριά τους γιατί με χτυπούσαν. Ενώ έτρεχα μακριά τους, με κλώτσησαν δυνατά με αποτέλεσμα η φωτογραφική μου μηχανή να σηκωθεί στον αέρα και να πέσω στο πάτωμα και να τραυματίσω το χέρι μου. Αιμορραγούσα πάρα πολύ. Έχασα πολύ αίμα, σε λίγα λεπτά έφτασε η αστυνομία“, δήλωσε.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η Μάργκοτ Ρόμπι είχε επισκεφτεί καλή φίλη της Κάρα Ντελεβίν στο σπίτι της και είχε φανεί ιδαίτερα ανήσυχη και αναστατωμένη την ώρα που αποχωρούσε. Η ηθοποιός, βγήκε από το σπίτι της Κάρα, με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version