Μάργκοτ Ρόμπι: Οι αποκαλύψεις της για την ερωτική σκηνή με τον Ντι Κάπριο - Τι είναι τα merkin που χρησιμοποίησαν

Μάργκοτ Ρόμπι: Οι αποκαλύψεις της για την ερωτική σκηνή με τον Ντι Κάπριο - Τι είναι τα merkin που χρησιμοποίησαν
VIDEO PRINTSCREEN

Η Μάργκοτ Ρόμπι και οι spicy αποκαλύψεις της για τις γυμνές σκηνές με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο "The Wolf of Wall Street".

Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) μίλησε για μερικές "καυτές" άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των γυμνών σκηνών με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) στην ταινία «The Wolf of Wall Street».

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι για τις ανάγκες της ταινίας υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο «merkin», δηλαδή ένα δωμάτιο γεμάτο με περούκες γεννητικών οργάνων.

ADVERTISING

Η γνωστή πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι αισθανόταν άνετα να γυρίσει μια "σκηνή ακολασίας σε πάρτι" για τη νέα της ταινία «Babylon», καθώς ήταν εξοικειωμένη με τις γυμνές σκηνές από την ταινία με τον Ντι Κάπριο.

«Αποστασιοποιείσαι πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε σαν μια ολόκληρη ζωή, αλλά και σαν μια μακρινή θολή ανάμνηση», δήλωσε στο podcast «Fitzy and Wippa» της Nova.

Η αποκάλυψη από την ηθοποιό έγινε όταν ρωτήθηκε για το αν είναι δύσκολο να γυρίσουν ηθοποιοί γυμνές σκηνές και τότε η Μάργκοτ ανέφερε ότι το τμήμα κοστουμιών είχε πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο.

«Έχουν πράγματα τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα. Θυμάμαι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με merkin», είπε η ίδια.

«Υποθέτω ότι ο κόσμος πήγαινε και διάλεγε ένα. Ήταν συναρπαστικό».

Τι είναι το merkin

Το Merkin είναι μια περούκα που τοποθετείται στην ηβική περιοχή. Χρησιμοποιούνται ως αξεσουάρ, ενώ είναι πολύ δημοφιλή η χρήση τους σε ερωτικές ταινίες, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Σε ορισμένες κινηματογραφικές ταινίες, τα merkins μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ηθοποιούς για να αποφευχθεί η έκθεση των γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια γυμνών ή ημίγυμνων σκηνών.

Ορισμένοι ηθοποιοί μάλιστα, απαιτούν να είναι ξεκάθαρο πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα αντικείμενα στις ερωτικές σκηνές, με κάποιους να το θέτουν ως όρο στα συμβόλαιά τους.

Margot Robbie - Leonardo DiCaprio
Margot Robbie - Leonardo DiCaprio AP

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σινεμά, κινηματογράφος
SHARE:

24Media Network