Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου: Η διαμάχη για τη διαθήκη της Ζωής Λάσκαρη και η οικονομική βοήθεια

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ, ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ, ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ EUROKINISSI

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μιλά για την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και την ετεροθαλή αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου. Τα εξώδικα, τα ασφαλιστικά μέτρα και η κόντρα ανάμεσά τους.

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη έδωσε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου το πρωί της Πέμπτης στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κόντρα με την ετεροθαλή αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου, για τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία.

Είπε χαρακτηριστικά:

"Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι τώρα και να πάθουν τρικλοποδιές άλλοι. Οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Καλώς ή κακώς επειδή στην οικογένειά μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, κάτι μικρό, που μπορεί σε μια άλλη οικογένεια να μείνει μεταξύ τους και να το ξέρουν 5 - 10 άνθρωποι, σε εμάς το μαθαίνει όλη η χώρα. Λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα, δεν αρνούμαι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει. αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα, θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν θα κάνω δικαστήριο για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε διάφορα. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί είναι χωρισμένα μισά - μισά. Τα υπόλοιπα θα φανούν.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια."

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παρενέβη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τη διαμάχη της Μαρίας- Ελένης και της Μάρθας.

Όσα είπε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για θάνατο Ζωής Λάσκαρη: "Ήμουν άυπνη τρεις μέρες, έπινα μόνο νερό και κάπνιζα τα τσιγάρα της"

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου: Σταύρωση και Ανάσταση - Νέες αναρτήσεις για τον πατέρα της

Λυκουρέζος: Αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι είμαι μέλος οργάνωσης Αλβανών τους οποίους δεν έχω δει ποτέ

SHARE: