Μαρία Ιωαννίδου: Η Έλλη Λαμπέτη ήθελε να με υιοθετήσει

Μαρία Ιωαννίδου: Η Έλλη Λαμπέτη ήθελε να με υιοθετήσει

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το θέατρο, την σχέση της με την Έλλη Λαμπέτη, αλλά και τον Φρέντυ Γερμανό.

Η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μαριχουάνα Stop” φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Πέρα από το θέατρο και τον κινηματογράφο, που τα υπηρετεί με σθένος όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε στην σχέση της με την Έλλη Λαμπέτη στην παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας πως ήθελε να την υιοθετήσει.

“Ήμουν από 5,5 χρονών με την Έλλη Λαμπέτη και έπαιζα στον “Αριστοκρατικό Δρόμο” και ήθελε να με υιοθετήσει. Επειδή μέναμε στο Κολωνάκι και μετά μας πήρε ο πατέρας μου και πήγαμε στον Παράδεισο στο Μαρούσι και οι αποστάσεις ήταν μεγάλες, η Έλλη με έπαιρνε σπίτι της.”

Επίσης, σχολίασε μερικές δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ, στις οποίες έλεγε πως όλοι χρησιμοποιούν τους γονείς του για να βγάλουν λεφτά. Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως την στεναχώρησε αυτό και τόνισε: “τους προβάλουμε, τους αναβιώνουμε, τους θαυμάζουμε”.

Επίσης, μίλησε για τον σύντομο χωρισμό της με τον Φρέντυ Γερμανό, λέγοντας το εξής:

“Θες να μάθεις το γιατί έγινε αυτό το διάλειμμα. Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε: Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλεις που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά. Και θύμωνε μαζί μου. “

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα