Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη τους φωτογραφία 13 χρόνια πριν

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη τους φωτογραφία 13 χρόνια πριν
Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης NDP Photo Agency

Οι Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης έχουν επέτειο για τα 13 χρόνια σχέσης τους. Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού και η φωτογραφία από το παρελθόν.

Επέτειο έχουν οι Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης, οι οποίοι “κλείνουν” 13 χρόνια μαζί. Το αγαπημένο ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του στα τέλη του 2007 με αρχές του 2008, παντρεύτηκε το 2010 και απέκτησε μια κόρη.

Με αφορμή την επέτειό τους, η γνωστή ηθοποιός έκανε μια συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Πρόκειται για την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού, η οποία τραβήχτηκε στην Κύπρο πριν από 13 χρόνια, ενώ η γνωστή ηθοποιός έγραψε στη δημοσίευσή της και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Η ανάρτησή της:

“13 χρόνια μαζί…Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε… Κύπρος…σε βραβεία…το πάρτυ μετά…. και εσύ δεν ήτανε να έρθεις….αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ….Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί. Όλα γρήγορα, με ταχύτητα…χείμαρροι και οι δύο μας…χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε…Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά: «Ο έρωτας δε θέλει χρόνο…..θέλει ταχύτητα» Χρόνια μας πολλά… χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευγμα μας: Το παιδί μας!”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα