Μαρία Κορινθίου: Ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια του Τάκη Βουγιουκλάκη στην πρεμιέρα της

Μαρία Κορινθίου: Ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια του Τάκη Βουγιουκλάκη στην πρεμιέρα της
Η Μαρία Κορινθίου και ο Τάκης Βουγιουκλάκης

Ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη είδε από κοντά την Μαρία Κορινθίου στην παράσταση "Η Νεράιδα και το Παλικάρι" και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν, συγκινώντας την ηθοποιό.

Ο αδελφός της αξέχαστης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκης Βουγιουκλάκης, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η Νεράιδα και το Παλικάρι” στο θέατρο Broadway σε διασκευή-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Πρωταγωνίστρια της παράστασης, που ενσαρκώνει το Κατερινιώ, ρόλο που υποδύθηκε η Αλίκη πριν από 50 χρόνια, είναι η Μαρία Κορινθίου.

Όπως είναι λογικό, η Μαρία Κορινθίου θα είχε κάποιο άγχος σχετικά με την απόδοσή της, αλλά και με την πιθανή σύγκριση των θεατών με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αφού ήταν ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της. Ωστόσο, ακούγοντας τα πανέμορφα λόγια του Τάκη Βουγιουκλάκη, συγκινήθηκε πάρα πολύ και ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συγκρατηθεί.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης της είπε μεταξύ άλλων:

“Τι να πω για αυτή την ταλαντούχα γυναίκα με την ακτινοβολία, την αυτοπεποίθηση που έχει. Γεμίζει τη σκηνή. Είναι μια ταλαντούχα γυναίκα και απέδωσε το Κατερινιώ μοναδικά, με τη δική της σφραγίδα. Δεν έκανα στο μυαλό μου καμία σύγκριση, πραγματικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που μιμούνται και αυτό είναι το λάθος. Σήμερα κανένας από τους ηθοποιούς, μα κανείς, δεν μιμήθηκε. Κι αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία της παράστασης. Η Μαρία πήρε τη σκυτάλη από τους μεγάλους και προχωράει μόνη της, με την αυτοπεποίθηση και το τεράστιο ταλέντο της.”

Η ίδια δήλωσε “Πάλι θα με κοροϊδεύουν που έκλαψα αλλά λόγια από τέτοιους ανθρώπους είναι σημαντικά για μένα. Ας πουν ότι θέλουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα