Μαρίνα Βερνίκου: “Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω επωνύμου, πήγε εκεί με το σπαθί του”

Μαρίνα Βερνίκου: “Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω επωνύμου, πήγε εκεί με το σπαθί του”
Μαρίνα Βερνίκου - Βίκτωρ Βερνίκος papadakispress - Sarah Louise Bennett/EBU

Η Μαρίνα Βερνίκου απαντά στην κριτική που δέχθηκε ο Victor Vernicos, τονίζοντας πως ο 16χρονος επιλέχθηκε με αξιοκρατικές διαδικασίες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision.

Η Μαρίνα Βερνίκου παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης, όπου αναφέρθηκε στον ανιψιό της, Victor Vernicos και τη συμμετοχή του στη φετινή Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η ίδια δήλωσε αρχικά πόσο περήφανη είναι ολόκληρη η οικογένεια του Victor, παρά τον αποκλεισμό του, ενώ τόνισε πως ο 16χρονος επιλέχθηκε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας με αξιοκρατικές διαδικασίες.

«Μίλησα με την ξαδέλφη μου και μου είπε ότι είναι όλοι πάρα πολύ περήφανοι για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία έφτασε να εκπροσωπήσει μια ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο περήφανη για τον γιο της. Έχει όλη τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έκανε η Εύη Δρούτσα για τον 16χρονο, η Μαρίνα Βερνίκου ανέφερε: «Ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision, δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο».

«Ο Βίκτωρ δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη αυτή η δήλωση, αλλά σεβαστή», είπε κλείνοντας.

Παρακάτω, όσα δήλωσε η Μαρίνα Βερνίκου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα