Μαρίζα Ρίζου: “Δεν μου αρέσει η καταστροφολαγνεία” – Το ευτράπελο σε συναυλία της

Μαρίζα Ρίζου: “Δεν μου αρέσει η καταστροφολαγνεία” – Το ευτράπελο σε συναυλία της
Μαρίζα Ρίζου Glomex

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου μίλησε για τις νέες της δουλειές και ην εμπειρία της από το X-Factor, ενώ περιέγραψε ένα αστείο σκηνικό που σημειώθηκε σε συναυλία της.

Η τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, αλλά και τη “γεύση” που της άφησε η τηλεόραση.

Η ταλαντούχα μουσικός ανέφερε, αρχικά, ότι ετοιμάζει τον καινούργιο της δίσκο, στον έχει γράψει η ίδια όλα τραγούδια, εκτός από ένα που είναι του Κώστα Λειβαδά, ενώ αναφέρθηκε και στις παραστάσεις για τις οποίες γράφει τη μουσική.

Αναφερόμενη στην εμπειρία της από την τηλεόραση, είπε: Θεωρώ ότι είχα ευγένεια απέναντι στα παιδιά, δεν ήθελα να φέρω σε αμηχανία κανέναν. Είμαι περήφανη από το πώς διαχειρίστηκα τις καταστάσεις Θα συμμετείχα ξανά στο X-Factor μόνο για να το χαρώ, χωρίς τις αγωνίες”.

Σχετικά με την προσωπικότητά της, είπε πως δεν της αρέσει “η μιζέρια και η καταστροφολαγνεία ως στάση ζωής”, ενώ όσον αφορά τους φόβους της δήλωσε: Παλιότερα θα σου έλεγα ότι με φοβίζει η μοναξιά αλλά όχι πια γιατί οι φίλοι μου είναι εδώ για εμένα και εγώ για εκείνους”.

Τέλος, η Μαρίζα Ρίζου περιέγραψε ένα ευτράπελο που συνέβη σε συναυλία της. Όπως είπε: Έπαιζα το “Είναι που δεν μπορώ”, ήμουν μέσα στη φάση του κομματιού, άλλοι έκλαιγαν, είχε ησυχία. Δεν προλαβαίνει να τελειώσει το τραγούδι και έρχεται ένας κύριος από κάτω και μου λέει: “Συγγνώμη κοπελιά, ένα αμάξι είναι μπροστά στο ΑΤ, μπορείτε να πείτε να το πάρουνε;” Αυτό είναι όνειρο”!.

Οι δηλώσεις της Μαρίζας Ρίζου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα