Marseaux: “Μου ‘πε ‘πώς θα κάνεις καριέρα με 10 κιλά παραπάνω και ύψος 1,60;’ – Δεν ήξερα τι είναι hate comment”

Marseaux: “Μου ‘πε ‘πώς θα κάνεις καριέρα με 10 κιλά παραπάνω και ύψος 1,60;’ – Δεν ήξερα τι είναι hate comment”
Marseaux mega tv

Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Marseaux μίλησε για το bodyshaming που δέχεται, αλλά και για τα "πρότυπα" που αρνείται να τηρήσει.

Η 22χρονη ανερχόμενη καλλιτέχνιδα Marseaux βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά και την εμφάνισή της, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς τα αντιμετωπίζει.

Η ίδια δήλωσε πως δεν της ταιριάζει να μπαίνει σε πρότυπα και καλούπια, τονίζοντας ότι ο καθένας θα πρέπει να ντύνεται και να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο που να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του.

“Στην pop μουσική και στο mainstream γενικά έχουμε συνηθίσει τις performers με έναν συγκεκριμένο τύπο ίσως. Εγώ δεν το τηρώ αυτό. Γιατί έτσι είναι και το σκαρί μου; Δεν θέλω; Οπότε έχω ακούσει αρκετές φορές το “πώς θα κάνεις καριέρα με δέκα κιλά παραπάνω, που είσαι 1.60 και άμα δεν βάλεις και το κοντό;” Αυτό που ήθελα να πω είναι να είσαι όπως θες εσύ – άμα δεν σου αρέσει κάτι επάνω σου, φτιάχτο. Αλλά επειδή εσύ θες, όχι επειδή στο λένε οι άλλοι. Και άμα υποστηρίζεις εσένα, θα καταφέρεις ό,τι θες.

Έχει τύχει να ακούσω το “πρέπει να χάσουμε”. Δηλαδή, “φωνάρα, προσωπικότητα, να μην χάσουμε και κανένα κιλό;” Κι εγώ λέω, έχουν υπάρξει φορές που είπα πρέπει να αδυνατίσω, αλλά όχι επειδή μου το είπε ο τάδε. Επειδή λέω έχω αυτό το μπλουζάκι και δεν μου αρέσει έτσι, θα χάσω τρία για να μου μπαίνει καλύτερα”, είπε χαρακτηριστικά.

“Επίσης έχω πάρει πολλά σχόλια στο TikTok που μπαίνει ο κάθε πικραμένος και σου πετάει… Το TikTok είναι αφιλτράριστο τελείως. Μπαίνει ο καθένας και σου πετάει τη βλακεία του. Είχα ανεβάσει ένα Tik Tok όχι πολύ κοντινό. Θυμάμαι το τελευταίο που είχα διαβάσει. “Ωραία τραγουδίστρια με 15 κιλά παραπάνω”. Δεν απαντώ. Στη αρχή που ήμουν μικρούλα και ξεκίναγα, που δεν ήξερα τι είναι το hate comment θυμάμαι στο πρώτο που είχα διαβάσει κλαιγόμουν, παίζει και για τρεις ώρες. Και όσο πιο γνωστός γίνεσαι, τόσο πιο πολλά hate comments θα έχεις. Γερό στομάχι, αγάπη σε αυτό που κάνεις και συνεχίζεις”, τόνισε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα