Η Μέγκαν Φοξ ξεσπά για το bullying που δέχεται ο γιος της επειδή φοράει φορέματα

Η Μέγκαν Φοξ ξεσπά για το bullying που δέχεται ο γιος της επειδή φοράει φορέματα
Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ. ASSOCIATED PRESS

Κάτι "αγενείς, απαίσιοι και σκληροί άνθρωποι" ασκούν κριτική στο γιο της, σύμφωνα με τη Μέγκαν Φοξ. Δεν τους αρέσει που το παιδί δοκιμάζει φορέματα. Τι τους απαντά η ηθοποιός.

Για το διαδικτυακό bullying που δέχεται ο 8χρονος γιος της, από άτομα του σχολικού του περιβάλλοντος και μη, που δεν συμφωνούν με τις στυλιστικές του επιλογές, μίλησε η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός σημείωσε ότι το μεγαλύτερό της παιδί που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green, έχει δεχτεί έντονη κριτική από “αγενείς, απαίσιους και σκληρούς ανθρώπους”.

Η Φοξ έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την υποστήριξη που παρέχει στο δημιουργικό γιο της.

“Καμιά φορά του αρέσει να ντύνεται και να δοκιμάζει φορέματα”, υποστήριζε η ηθοποιός το 2019. “Τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο και χίπικο σχολείο, αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν αγόρια που λένε ότι τα αγόρια δεν πρέπει να φοράνε φορέματα ή ροζ ρούχα”, είχε συμπληρώσει, σύμφωνα με το CNN.

Υποστηρικτικός όσον αφορά τις επιλογές του γιου του είναι και ο πατέρας του παιδιού και πρώην σύζυγος της ηθοποιού. “Έχω ακούσει από διάφορους ανθρώπους να λένε πως δεν συμφωνούν με το να βάζει φορέματα ο γιος μου. Σε αυτούς απαντάω πως δεν με νοιάζει η άποψή τους”, είχε πει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα