Η Μελάνια Τραμπ μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά

Η Μελάνια Τραμπ μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά
Μελάνια Τραμπ Twitter

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Στρατού της Σωτηρίας προκειμένου να μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά.

Δεκάδες μαθητές και μαθήτριες υποδέχθηκαν σήμερα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ στο βορειοανατολικό Λονδίνο, όπου παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση του Στρατού της Σωτηρίας προκειμένου να μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα και να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Μελάνια, που συνοδεύει στο Λονδίνο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, έκανε φιλοφρονήσεις στους μαθητές για τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια που φορούσαν, ενώ τους βοηθούσε να φτιάξουν γιορτινά στεφάνια, την ώρα που μια μπάντα έπαιζε τα κάλαντα.

«Τι όμορφα σκουφάκια φοράτε, ωραία!» είπε απευθυνόμενη σε παιδιά που κάθονταν σε ένα τραπέζι.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τη Σούζαν Τζόνσον, τη σύζυγο του Αμερικανού πρέσβη στη Βρετανία, έδωσε, επίσης, στα παιδιά χριστουγεννιάτικες μπάλες, αφού τραγούδησαν το «All I want for Christmas».

Η Μαρία Ρασίντ, μια μαθήτρια που συναντήθηκε με τη Μελάνια, είπε στην εφημερίδα Evening Standard ότι τη ρώτησε εάν έχει ποτέ χαθεί μέσα στον Λευκό Οίκο.

«Ήταν φιλική» σημείωσε.

«Γνώριζα ήδη ποια ήταν, όμως ήταν πολύ ομιλητική».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα