Μέλπω Κωστή: Ο τραγικός θάνατος του γιου της, το πρόβλημα υγείας της κόρης της και η αλλαγή επαγγέλματος

Μέλπω Κωστή: Ο τραγικός θάνατος του γιου της, το πρόβλημα υγείας της κόρης της και η αλλαγή επαγγέλματος

Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή έχασε σε τροχαίο τον 17χρονο γιο της πριν από μερικά χρόνια και πέρασε ένα γολγοθά με την υγεία της κόρης της. Άφησε πίσω της την υποκριτική και αποφάσισε να σπουδάσει φυσικοθεραπεία.

Πριν από 15 περίπου χρόνια, η ηθοποιός Μέλπω Κωστή βίωσε μια τραγική απώλεια, εκείνη του 17χρονου γιου της που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Έπειτα, η μοίρα της επιφύλασσε κι άλλες δυσκολίες, όπως τα σοβαρά προβλήματα υγείας της κόρης της, που ήταν αποτέλεσμα ενός εμβολίου που είχε κάνει όταν ήταν μικρή.

Η Μέλπω Κωστή, παρόλα αυτά, στέκεται στα πόδια της και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατόν για την ίδια και την κόρη της. Άφησε πίσω της το επάγγελμα της ηθοποιού και σπούδασε φυσικοθεραπεία. Τη συγκλονιστική της ιστορία εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη.

Μιλώντας για τον τραγικό χαμό του γιου της, είπε πως ο γιος της είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, κοντά στο σπίτι τους, και όταν πέρασε το φανάρι, τον χτύπησε αυτοκίνητο. Όπως είπε, πέθανε σχεδόν ακαριαία. Ενημερώθηκε άμεσα, πήγε στο νοσοκομείο και ήρθε αντιμέτωπη με την τραγική πραγματικότητα.

Είπε χαρακτηριστικά: "Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα…Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου "μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις", το είπα εκείνη τη στιγμή".

Η Μέλπω μίλησε και για την υγεία της κόρης της, η οποία είχε για πολλά χρόνια θέμα, αλλά οι γιατροί δεν έβρισκαν τι έχει. Όπως είπε: "Πηγαίναμε στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τι είχε. Απλώς σταματούσε να μιλάει το παιδί. Εκεί που όλα ήταν καλά, μετά από δυο χρόνια έπαθε σάκχαρο. Το πάγκρεας καταστράφηκε."


SHARE:

24Media Network