Ο γιος των Elon Musk και Grimes δεν θα λέγεται πλέον “X Æ A-12”

Ο γιος των Elon Musk και Grimes δεν θα λέγεται πλέον “X Æ A-12”
Έλον Μασκ και Grimes Invision

Ο Elon Musk και η τραγουδίστρια Grimes, άλλαξαν το όνομα του γιου τους από X Æ A-12 σε X Æ A-Xii, λόγω νόμου της Καλιφόρνια που δεν επιτρέπει τους αριθμούς στα ονόματα.

Ο 47χρονος Elon Musk, ιδρυτής της γνωστής εταιρείας tesla και SpaceX, και η σύζυγός του, γνωστή τραγουδίστρια, Grimes, άλλαξαν το όνομα του γιου τους X Æ A-12, λόγω νόμου της Καλιφόρνια που δεν επιτρέπει την ύπαρξη αριθμών στα ονόματα. Το νέο όνομα είναι X Æ A-Xii, σύμφωνα με απάντηση σε σχόλιο της τραγουδίστριας στο Instragram.

Σύμφωνα με το CNN, ο νόμος της πολιτείας της Καλιφόρνια προβλέπει ότι τα ονόματα των ανθρώπων μπορούν να περιέχουν μόνο χαρακτήρες από το αλφάβητο της αγγλικής γλώσσας.

Την Κυριακή η τραγουδίστρια Grimes ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου υπήρξαν πολλά σχόλια από θαυμαστές του ζευγαριού για την αλλαγή στο όνομα του παιδιού τους.

Σε ένα από αυτά τα σχόλια χρήστης του Instagram ρώτησε αν άλλαξαν το όνομα του παιδιού τους, εξαιτίας του νόμου της Καλιφόρνια, αλλά και ποιο είναι το νέο όνομα του παιδιού τους.

Η ίδια απάντησε στο σχόλιο δίχως όμως να επιβεβαιώνει ότι έγινε εξαιτίας του νόμου της πολιτείας, αλλά γράφοντας απλώς το νέο όνομα το οποίο είναι το “X Æ A-Xii”.

Όπως απάντησε η τραγουδίστρια σε άλλο σχόλιο, οι ρωμαϊκοί αριθμοί, Xii, φαίνονται καλύτερα.

Παρ’ όλα αυτά, οι fan του διάσημου ζευγαριού επιμένουν να εικάζουν ότι η αλλαγή έγινε λόγω νόμου και περιμένουν την επιβεβαίωση των Elon Musk και Grimes, σε αυτήν την πληροφορία.

Πάντως, στα σχόλια της φωτογραφίας φαίνεται πως η αλλαγή άρεσε στους θαυμαστές και ότι την θεώρησαν έξυπνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα