Μόνικα: Άφησα το στρινγκ μου να φαίνεται γιατί ήθελα τον Κλίντον

Μόνικα: Άφησα το στρινγκ μου να φαίνεται γιατί ήθελα τον Κλίντον

Σε νέο ντοκιμαντέρ η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Μπιλ Κλίντον που διήρκεσε δύο συναπτά έτη και ξεκίνησε σε ένα πάρτι δίπλα από το Οβάλ γραφείο

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Clinton Affair” πραγματεύεται τις άγνωστες πτυχές του ερωτικού σκανδάλου των τελευταίων 100 ετών. Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση Κλίντον-Λεβίνσκι.

Η σειρά προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε και ρίχνει φως στην παράνομη σχέση που ξεκίνησε στις 14 Νοέμβρη του 1995 όταν η Μόνικα ξεκίνησε να δουλεύει ως τηλεφωνήτρια όταν το ομοσπονδιακό κράτος των ΗΠΑ ήταν σε αναστολή (shutdown).

Η γνωριμία τους έγινε σε πάρτι για έναν άλλο νέο βοηθό στον Λευκό Οίκο που είχε γενέθλια, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος ο πλανητάρχης που φρόντιζε να γνωρίζει από κοντά το προσωπικό του.

Στο ντοκιμαντέρ η 45χρονη σήμερα Μόνικα αφηγείται λεπτομέρειες για όσα έγιναν τότε. Η ίδια αναφέρει πως όσο καθόταν κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ, κατάλαβε πως φαινόταν το εσώρουχό της αλλά δεν έκανε κάτι για να το κρύψει. Όπως λέει, ήθελε να του τραβήξει την προσοχή. Λίγο αργότερα και ενώ περνούσε έξω από το οβάλ γραφείο, εκείνος της έκανε νόημα να μπει μέσα σε αυτό. Η Μόνικα λέει πως τότε ήταν μια μικρή κοπέλα και ερωτευμένη μαζί του. Παραδέχεται πως εκείνη τη μέρα φιλήθηκαν για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει στο βίντεο: “Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί αυτός ο άνδρας που τον ήθελαν όλες, έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα”.

Η 22χρονη τότε γύρισε στη δουλειά της μέχρι να την καλέσει εκ νέου ο Κλίντον, κάτι που συνέβαινε σε εβδομαδιαία βάση επί δύο χρόνια. Η Λεβίνσκι λέει πως αν δεν συνεργαζόταν με το FBI απειλήτο πως θα κατέληγε στη φυλακή. Κάτι που την έκανε να αισθανθεί συντετριμμένη.

“Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό”, λέει χαρακτηριστικά. “Ένιωσα το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αισθανόμουν τύψεις και ήμουν τρομοκρατημένη”, ομολογεί σήμερα η 45χρονη. Τέλος, δηλώνει πως σκέφτηκε και την αυτοκτονία τον καιρό εκείνο.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή της στο CBS, η Χίλαρι Κλίντον υπεραμύνθηκε του συζύγου της για όσα είχαν γίνει τότε και ερωτηθείσα εάν θα έπρεπε ο Μπιλ Κλίντον να έχει παραιτηθεί εξαιτίας της σχέσης του με την ασκούμενη τότε Λεβίνσκι, απάντησε “σίγουρα όχι”.

“Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω ένα πράγμα” είπε η Χίλαρι Κλίντον και διερωτήθηκε “Πού είναι η έρευνα σε βάρος του εν ενεργεία Προέδρου, για τον οποίο έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και τις οποίες ο ίδιος απορρίπτει, αρνείται και κοροϊδεύει;”

Στο ερώτημα αν η ίδια έπαιξε κάποιον ρόλο όταν ασκούσε κριτική στον χαρακτήρα των γυναικών που κατηγόρησαν τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια απάντησε “Κανέναν”. “Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ζωή μου και τις πράξεις μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα