Μουντιάλ με Τζένιφερ Λόπεζ: Θα τραγουδήσει τελικά στην τελετή έναρξης

Μουντιάλ με Τζένιφερ Λόπεζ: Θα τραγουδήσει τελικά στην τελετή έναρξης

Η FIFA γνωστοποίησε ότι η Λόπεζ θα ερμηνεύσει τελικά το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης "We Are One" μαζί με τον ράπερ Pitbull και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε

Θα συμμετάσχει τελικά στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ όπως έκανε γνωστό η FIFA που είναι το ανώτατο σώμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Αρχικά την περασμένη την Κυριακή η FIFA είχε ανακοινώσει ότι η Λόπεζ, η οποία μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο "We Are One" μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, δεν μπορούσε να εκτελέσει μαζί με τους άλλους δυο καλλιτέχνες το συγκεκριμένο αφιερωμένο στο Μουντιάλ τραγούδι για καθαρά λόγους «παραγωγής».

«Η FIFA και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα έχουμε απαρτία των αστέρων στην εκτέλεση του επίσημου τραγουδιού We Are One αυτή την Πέμπτη » ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FIFA.

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το επιτελείο της Λόπεζ σημειώνοντας ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη». «Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου¨» αναφέρει η ανακοίνωση. «Η Τζένιφερ δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί» συμπληρώνει η ανακοίνωση του εκπροσώπου της διάσημης ποπ τραγουδίστριας.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network