Μπέτι Μίντλερ κατά Τραμπ: “Ένα παράσιτο κέρδισε τις εκλογές”

Μπέτι Μίντλερ κατά Τραμπ: “Ένα παράσιτο κέρδισε τις εκλογές”
Μπέτι Μίντλερ Evan Agostini/Invision/AP

"Στην ομιλία του, ο Τραμπ παραπονέθηκε για την απονομή Όσκαρ στην ταινία “Παράσιτα”. Είμαι πολύ πιο αναστατωμένη που ένα παράσιτο κέρδισε τις εκλογές", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός, Μπέτι Μίντλερ επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή επέκρινε την ταινία «Parasite», η οποία κέρδισε Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

«Πόσο άσχημα ήταν τα Βραβεία της Ακαδημίας φέτος; Νίκησε μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα, με το εμπόριο» δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στο Κολοράντο την Πέμπτη. «Και μετά από όλα αυτά, τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς;»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, κωμικός και κινηματογραφική παραγωγός, η οποία σταθερά επικρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ, με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στα σχόλιά του.

«Στην ομιλία του, ο Τραμπ παραπονέθηκε για την απονομή Όσκαρ στην ταινία “Παράσιτα”. Είμαι πολύ πιο αναστατωμένη που ένα παράσιτο κέρδισε τις εκλογές» σχολίασε η Μπέτι Μίντλερ.

Η ταινία «Παράσιτα» που σκηνοθέτησε ο Μπονγκ Τζουν – Χο έγραψε ιστορία, καθώς είναι το πρώτο μη αγγλόφωνο φιλμ που κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας. Επίσης κέρδισε τα Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου Σεναρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα