Μπράιαν Κράνστον: Βάζει τέλος στην υποκριτική για τα “μάτια” της συζύγου του

Μπράιαν Κράνστον: Βάζει τέλος στην υποκριτική για τα “μάτια” της συζύγου του
Μπράιαν Κράνστον 2023 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Το σχέδιο της σταδιακής απόσυρσής του από το Χόλιγουντ ώστε να φύγει από τις ΗΠΑ και να μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του μοιράστηκε ο Γουόλτερ Γουάιτ του "Breaking Bad", κατά κόσμον, Μπράιαν Κράνστον.

Δυσάρεστα τα νέα για τους φανατικούς θαυμαστές του Μπράιαν Κράνστον, αφού ο διάσημος ηθοποιός και αγαπημένος σε όλους καθηγητής Χημείας του “Breaking Bad“, Γουόλτερ Γουάιτ σχεδιάζει να αποσυρθεί από την υποκριτική μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, προκειμένου να περνά περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του.

Ο πολυβραβευμένος πρωταγωνιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό GQ για το εξώφυλλο του Ιουνίου, αναφέρθηκε στο τριετές σχέδιο εξόδου του από τη βιομηχανία του θεάματος, σχολιάζοντας ότι θα πάρει τουλάχιστον έξι μήνες
“άδεια” από το Χόλιγουντ και θα μετακομίσει στη Γαλλία το 2026.

Όπως αναφέρει το GQ: “Το 2026, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς αυτής της εποχής θα αποσυρθεί – τουλάχιστον προσωρινά. Ο Κράνστον σχεδιάζει να κλείσει την εταιρεία παραγωγής του, να πουλήσει το μισό μερίδιό του στην εταιρεία “Dos Hombres” και να φύγει με τη σύζυγό του, Ρόμπιν Ντίρντεν σε μια ξένη χώρα, πιθανώς στη Γαλλία, για τουλάχιστον έξι μήνες”.

Θέλω να αλλάξω τα πρότυπα για άλλη μια φορά“, είπε ο Κράνστον στη συνέντευξή του, όπως αναφέρει το Variety. “Τα τελευταία 24 χρόνια, η Ρόμπιν έζησε τη ζωή της κρατώντας την ουρά μου. Ήταν το plus one, ήταν η σύζυγος μιας διασημότητας. Έπρεπε να στραφεί και να προσαρμόσει τη ζωή της με βάση τη δική μου. Έχει τρομερά οφέλη από αυτό, αλλά είμαστε άνισοι. Θέλω να το ισοπεδώσω αυτό. Της αξίζει.”

Ο Κράνστον είοε μάλιστα στο περιοδικό ότι το ζευγάρι σκοπεύει να ζήσει σε ένα μικρό χωριό, θα μάθει γαλλικά αλλά και να μαγειρεύει γαλλική κουζίνα, μεταξύ άλλων. “Αγαπώ τη γυναίκα μου και θέλουμε να φτάσουμε μακριά, αλλά θέλω να το κάνω με υγιή τρόπο”, πρόσθεσε. “Δεν θέλω να είμαι μόνο μαζί της. Δεν θέλω απλώς να πάμε οι δυο μας σε ένα εστιατόριο και κανείς να μην λέει λέξη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα