Μπρίτνει Σπίαρς: Αναβάλλει τις εμφανίσεις της για να φροντίσει τον πατέρα της

Μπρίτνει Σπίαρς: Αναβάλλει τις εμφανίσεις της για να φροντίσει τον πατέρα της
H Μπρίτνει Σπίαρς στο 29ο GLAAD Media Awards στο Beverly Hills Chris Pizzello/Invision/AP

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αναβολή των συναυλιών της για να συμπαρασταθεί στον πατέρα της που αναρρώνει από σοβαρή ασθένεια

Τις προσεχείς της συναυλίες στο Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι ακυρώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια της μετά από την αιφνίδια αρρώστια του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ο πατέρας της Τζέιμι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στα τέλη του 2018 και βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. Χαρακτηριστικά η 37χρονη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα πρόσθεσε ότι «είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε από αυτήν τη περιπέτεια ζωντανός, όμως έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρώσω όλη μου την προσοχή και ενέργεια στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή»

Η σειρά συναυλιών υπό τον τίτλο “Britney: Domination” οι οποίες θα ξεκινούσαν στο Λας Βέγκας την 13η Φεβρουαρίου και θα διαρκούσαν έως τον Αύγουστο του 2019 αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, οι  εκπρόσωποί της τραγουδίστριας σημείωσαν ο πατέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας νοσηλεύτηκε 28 ημέρες σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, έπειτα από διάτρηση του παχέος εντέρου και αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο σπίτι του έως ότου ανακάμψει πλήρως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα