Ναταλία Τσαλίκη: Δεν ντρέπομαι για τις δουλειές που έχω κάνει στην τηλεόραση

Ναταλία Τσαλίκη: Δεν ντρέπομαι για τις δουλειές που έχω κάνει στην τηλεόραση

Η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου, επικρίνει σκληρά τους "κλειδοκράτορες της πνευματικότητας" όπως τους χαρακτηρίζει, που την κατηγορούν για το πέρασμά της από την ελληνική τηλεόραση. "Είμαι πολύ περήφανη για τα σίριαλ από τα οποία με γνώρισε ο κόσμος" αναφέρει

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook επέλεξε η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη για να απαντήσει σε όσους, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά της, την κατηγορούν για την επιλογή της να συμμετέχει σε κωμικές σειρές στην τηλεόραση. "Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους ''κλειδοκράτορες της πνευματικότητας'' προσβάλλονται από την θητεία μου στην τηλεόραση και με κατηγορούν έμμεσα η άμεσα ότι δούλεψα σ' αυτήν" γράφει χαρακτηριστικά και τονίζει πως δεν ντρέπεται για τις δουλειές που έχει κάνει.

"Όχι μόνον δεν ντρέπομαι για τις δουλειές που έχω κάνει, αλλά πως για τα σήριαλ που προβάλλονται συχνά λόγω [προφανώς] ευρείας απήχησης, και από τα οποία με γνώρισε ο πολύς κόσμος, είμαι και πολύ περήφανη" σχολιάζει χαρακτηριστικά. Στο σύντομο μήνυμά της, αναφέρει πως για να γίνει μια τηλεοπτική σειρά απαιτείται ο ίδιος κόπος και μεράκι, όπως και για το θέατρο.

Μάλιστα, κλείνοντας σχολιάζει πως λυπάται που δεν είχε συμμετάσχει σε δραματικές τηλεοπτικές σειρές "για τις οποίες θα έπαιρνε συγχωροχάρτι" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αλλά σε κομεντί και κωμωδίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network