Νέα καταγγελία για τον Kevin Spacey: ‘Με χούφτωσε στον καβάλο’

Νέα καταγγελία για τον Kevin Spacey: ‘Με χούφτωσε στον καβάλο’
Kevin Spacey presents the award for excellence in television at the BAFTA Los Angeles Britannia Awards at the Beverly Hilton Hotel on Friday, Oct. 27, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) ap

Αντιμέτωπος με μία ακόμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη για επίθεση σε 14χρονο ηθοποιό πριν από τριάντα χρόνια

Ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Τόνι Μοντάνα, γίνεται ο δεύτερος άνδρας που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισε για σεξουαλική επίθεση.

Σϋμφωνα με την καταγγελία του, το περιστατικό συνέβη το 2003 στο κλαμπ Coronet του Λος Άντζελες. “Πήγα να παραγγείλω ποτό και ο Κέβιν Σπέισε ήρθε προς το μέρος μου και έβαλε το χέρι του γύρω μου” ξεκινά να εξιστορεί ο νεαρός σκηνοθέτης στο Radar Online. “Μου είπε να τον ακολουθήσω. Να φύγουμε μαζί από το μπαρ. Στη συνέχεια με χούφτωσε με δύναμη στον καβάλο. Άρπαξε όλο το… πακέτο”, υποστηρίζει ο Μοντάνα.

Όπως ισχυρίζεται μάλιστα, μετά την κίνηση αυτή ο ηθοποιός που ήταν μεθυσμένος, γύρισε και του είπε: “Η πράξη αυτή υποδεικνύει ιδιοκτησία”.

“Με το χέρι μου του γύρισα τον αντίχειρα για να πάρει το χέρι του” συνεχίζει ο σκηνοθέτης. Όμως ο ηθοποιός τον ακολούθησε στην τουαλέτα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του. “Τον έσπρωξα και τον έβγαλα έξω”.

Αναφέρει ακόμη ότι στη συνέχεια ζήτησε από έναν φίλο του Σπέισι που ήταν μαζί του να τον πάρει και να φύγει από το κλαμπ, λέγοντάς του: “Είναι ώρα να πάς το αγόρι σου σπίτι”.

Ο Μοντάνα ήταν κοντά στα τριάντα όταν συνέβη το περιστατικό και έκτοτε δεν ξανασυνάντησε τον ηθοποιό. “Δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν για αυτό, πέρα από το ψυχολόγου μου” υποστηρίζει. Τονίζει δε ότι είχε μετατραυματικό στρες για τουλάχιστον έξι μήνες μετά και νόμιζε ότι τον παρακολουθούν συνεχώς.

Όπως είπε, αποφάσισε τελικά να μιλήσει δημόσια, μόνο αφού ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατήγγειλε τον Σπέισι ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986 όταν ήταν μόλις 14 χρονών.

Μία αποκάλυψη που πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις για τον Σπέισι. Από τη δημόσια παραδοχή ότι είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που ήταν κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ, μέχρι την γενική κατακραυγή εναντίον του όχι μόνο για την επίθεση σε ανήλικο αλλά γιατί επιχείρησε να θολώσει τα νερά για να καλύψει τις πράξεις του και το άδοξο τέλος της θρυλικής σειράς “House of Cards” στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα