Νίκος Ζιάγκος: Οι εθισμοί και η θαυμάστρια που κατέληξε στο ψυχιατρείο

Νίκος Ζιάγκος: Οι εθισμοί και η θαυμάστρια που κατέληξε στο ψυχιατρείο

Καρδιοκατακτητής, όμορφος, επιτυχημένος και πλούσιος. Ο Νίκος Ζιάγκος, ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε για τα ξέφρενα πάρτυ της δεκαετίας του 80, τον εθισμό του στο σεξ και το αλκοόλ, αλλά και για τη μήνυση που του έκανε μια γυναίκα.

Ο Νίκος Ζιάγκος, ο γόης της δεκαετίας του 80, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε για τη ζηλευτή ζωή του, όταν περπατούσε και κυριολεκτικά του έσκιζαν τα πουκάμισα.

Υπήρξε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, μεγάλος καρδιοκατακτητής, party animal, ενώ, όπως δηλώνει, υπήρξε αλκοολικός, ενώ είχε εθιστεί και στο σεξ. Επίσης, αναφέρθηκε στη μήνυση που του έκανε μια γυναίκα, κατηγορώντας τον ότι της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και τη λήστεψε, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα του γιου του με τα ναρκωτικά.

Οι γυναίκες

“Περπατούσα στη Φωκίωνος και στις ντισκοτέκ και μου σκίζαν τα πουκάμισα. Έχουν γίνει τέτοια σκηνικά. Και με κάτι τρελές που δεν ήξερα από πού σκάνε, ο αδελφός μιας κοπέλας μου έλεγε “μίλησέ της σε παρακαλώ, έχει μπει στο ψυχιατρείο για σένα”. Του λέω “γιατί έχει μπει στο ψυχιατρείο;” και μου λέει “γιατί ονειρεύεται να σε παντρευτεί και δεν της δίνεις σημασία. Κάτι τέτοια γινόντουσαν, κουλά, δεν ήξερα καν ποιες είναι.”

Sex, drugs and rock ‘n’ roll

“Είχα αντιμετωπίσει εθισμό στο σεξ. Είναι σαν να παίρνεις μία ουσία, βασικά. Ξέρεις, όταν συνηθίσεις να κάνεις κάτι κάθε μέρα, σου γίνεται λίγο εμμονή. Και με διαφορετικά θηλυκά. Γινόταν εμμονή, πηγαίναμε στα νησιά να κυνηγήσουμε θηλυκά, είχε γίνει σαν χόμπι. Σε κάποιο σημείο λες “κάτσε, μέχρι πού θα πάει αυτό;”. Στο τέλος της βδομάδας, μετά από sex, drugs and rock’n’ roll, σου έχει μείνει κάτι από όλο αυτό;”

“Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικό απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο, το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός κρασάρει”.

Οι κατηγορίες για ληστεία

“Το ’87 είχα νοικιάσει μια μονοκατοικία στο βουνό και έσκασε η ασφάλεια Αττικής στο σπίτι μου. Ήμουν με μια κοπέλα στο κρεβάτι, ανοίγω την πόρτα και μου λένε “σας κατηγορεί μια κυρία για ένοπλη ληστεία, έχουμε έρθει ανεπίσημα, δεν έχουμε ένταλμα. Πρέπει να έρθετε στο τμήμα του Κολωνακίου. Πήρα τον Κούγια και πήγαμε στο τμήμα. Μία γυναίκα με κατηγορεί ότι της έβαλα ένα μαχαίρι στο λαιμό και της πήρα 10.000. Την άλλη μέρα με έκαναν πρωτοσέλιδο: Ο ηθοποιός – ληστής! Και μάντεψε ποια φωτογραφία βάλανε. Αυτήν από το Playboy! Αφού με έπαιρναν τηλέφωνα από την Αμερική και με ρωτούσαν πόσο πλήρωσα για τέτοια διαφήμιση!”

Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε για το πρόβλημα του γιου του με τα ναρκωτικά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα