Nomads: Ποιοι θέλουν να βγάλουν στη σέντρα τον Ζαμπίδη

Nomads: Ποιοι θέλουν να βγάλουν στη σέντρα τον Ζαμπίδη

Φωτιές άναψε η δήλωση Παρασκευά πως θα ψήφιζε τον πρωταθλητή ως προτεινόμενο προς αποχώρηση - Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα των Ωκεανών

Ημέρα αγωνίσματος ασυλίας στο Παλαγουάν των Φιλιππίνων και το Nomads και μια δήλωση του Λευτέρη Παρασκευά από τους Νομάδες των Ωκεανών αναμένεται να πυροδοτήσει εντάσεις και εξελίξεις. Βλέπετε, ο παίκτης που βρέθηκε με μετεγγραφή στην ομάδα των αθλητών δήλωσε πως θα ψήφιζε τον Μιχάλη Ζαμπίδη για μονομάχο της εβομάδας, αν η ομάδα αναγκαζόταν να πάει πάλι σε ψηφοφορία.

“Ο πιο αδύναμος είναι ο Μιχάλης και εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου. Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Ο λόγος που ηγείται της ομάδας δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να κρύβομαι. Η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό” σχολίασε προκαλώντας ερωτηματικά.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας μεταξύ των ομάδων της Φωτιάς και των Ωκεανών. Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Πέμπτης.

Εδώ και ημέρες αρχίζει να διαφαίνεται μια προσπάθεια του Λευτέρη να δημιουργήσει κλίκα εντός των Ωκεανών, κάτι που άλλωστε είχε πράξει και στη Ζούγκλα με αποτέλεσμα οι παίκτες να ψηφίζουν “μονομπλκ” τον Φώτη που βγήκε δύο φορές στη σειρά προτεινόμενος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα