Ντάνος: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει τη συμμετοχή του στο All Star Survivor – Γιατί χάλασε η συμφωνία

Ντάνος: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει τη συμμετοχή του στο All Star Survivor – Γιατί χάλασε η συμφωνία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο παιχνίδι, τουλάχιστον για την ώρα. Πού "κόλλησε" το deal με την Acun Medya.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το deal “κλεισμένο” και τον ίδιο έτοιμο να μπει στο “All Star Survivor”, φαίνεται τελικά πως η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι δεν είναι εφικτή. Τουλάχιστον για την ώρα.

Αυτό δήλωσε ο -γνωστός και ως- Ντάνος στην εκπομπή “Πρωινό μας”, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζάλι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή “Super Katerina”, μεταφέροντας πως ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει διττό ρόλο στο παιχνίδι.

Παρά τις φημολογίες ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τούρκο παραγωγό και ότι απέμεναν μόνο οι υπογραφές, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να έχει ρόλο παίκτη στο ριάλιτι, προσθέτοντας ωστόσο ότι στη συζήτηση που έγινε με την παραγωγή τέθηκε και το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλος τρόπος συμμετοχής.

Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι”, είπε αρχικά ο Ντάνος.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: “”Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα