Ντέιβιντ Γκάντι: Στη Σύρο ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο

Ντέιβιντ Γκάντι: Στη Σύρο ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο
Ντέιβιντ Γκάντι Youtube

Διακοπές στην Ελλάδα για το διάσημο μοντέλο που ανακηρύχθηκε ως "ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο" το 2013 και ως ο "πιο καλοντυμένος άντρας" το 2015.

Ο Ντέιβιντ Γκάντι, το διάσημο μοντέλο απο τη Βρετανία, βρίσκεται στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στη Σύρο, όπου πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο 40χρονος άντρας έγινε γνωστός το 2001, ύστερα από τη νίκη του σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό, και έπειτα ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του modelling.

Ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει σε ποικίλες διαφημιστικές καμπάνιες που άφησαν ιστορία, όπως στη διαφήμιση για το άρωμα Light Blue του Οίκου Dolce & Gabbana.

Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Γκάντι ανακηρύχθηκε ως “ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο” το 2013 από τις αναγνώστριες του Cosmopolitan, ενώ έχει λάβει και τον τίτλο του “πιο καλοντυμένου άντρα” το 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες μαζί με την σύζυγο του, τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερούς του αγόρασε σπίτι στη Σύρο και, συγκεκριμένα, στο όμορφο χωριό του Φοίνικα.

Στη Σύρο ο Ντέιβιντ Γκάντι Cyclades24.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα