Ντενίζ Ρίτσαρντς: Στο OnlyFans και η μητέρα της κόρης του Τσάρλι Σιν

Ντενίζ Ρίτσαρντς: Στο OnlyFans και η μητέρα της κόρης του Τσάρλι Σιν
Instagram

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans, μια εβδομάδα μετά την κόρη της, Σάμι Σιν. Η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ανακοινώνει την "είσοδό" της.

Μία εβδομάδα μετα το ντεμπούτο της 18χρονης κόρης, που έχει αποκτήσει με τον Τσάρλι Σιν, η Ντενίζ Ρίτσαρντς ανακοίνωσε και εκείνη την είσοδό της στη δημοφιλή πλατφόρμα “Only Fans”.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς είχε στηρίξει την απόφαση της 18χρονης Σάμι Σιν να ανοίξει λογαριασμό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, σε αντίθεση με τον Τσάρλι Σιν, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν εγκρίνει την απόφαση της κόρης του.

Να σημειωθεί ως η Ντενίζ Ρίτσαρντς ήταν παντρεμένη με τον Τσάρλι Σιν από το 2002 έως το 2006 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Σάμι και την Λόλα. Η ίδια στην συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε και έχει αποκτήσει άλλη μια κόρη.

Η γνωστή ηθοποιός, ανακοίνωσε την ίδρυση του λογαριασμού της μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται η ίδια να περπατά σε μια παραλία, ενώ φοράει ένα λευκό φόρεμα. “Έτοιμη, πάμε”, γράφει στην ανάρτησή της ενώ έχει βάλει το hashtag “OnlyFans”.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της στην αμερικανική σειρά “Φιλαράκια”, όπου υποδυόταν την Κάσι Γκέλερ, ξαδερφη του Ρος και της Μόνικα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα