Στο OnlyFans η 18χρονη κόρη του Τσάρλι Σιν – Δεν εγκρίνει ο πατέρας της

Στο OnlyFans η 18χρονη κόρη του Τσάρλι Σιν – Δεν εγκρίνει ο πατέρας της
Sami Sheen instagram

Η Σάμι Σιν αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans. Ο πατέρας της δεν εγκρίνει την απόφασή της αλλά εφόσον δεν μπορεί να την εμποδίσει την συμβουλεύει να "διατηρήσει την αξιοπρέπειά της".

Η Σάμι Σιν, η 18χρονη κόρη της Ντένις Ρίτσαρντς και του Τσάρλι Σιν, βρίσκεται και επισήμως στο OnlyFans. Η πλέον ενήλικη κόρη του διάσημου ηθοποιού, ανακοίνωσε την είσοδο της στην πλατφόρμα αποκλειστικού περιεχομένου την Δευτέρα με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

Τα νέα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για τον μπαμπά της ο οποίος μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly τόνισε πως δεν εγκρίνει την απόφαση της κόρης του. “Αυτό δεν προέκυψε κάτω από την δική μου στέγη” ανέφερε ο 56χρονος πατέρας αφήνοντας αιχμές για την μητέρα της Σάμι Σιν και πρώην σύζυγό του.

Τσάρλι Σιν AP

“Είναι 18 χρονών και τώρα μένει με τη μητέρα της” πρόσθεσε σε μια προσπάθεια να ρίξει τις ευθύνες για την απόφαση της κόρης του στην Ντένις Ρίτσαρς με την οποία και έχουν πάρει χωριστούς δρόμους από το 2006.

“Δεν εγκρίνω την απόφασή της, αλλά μιας και δεν είμαι σε θέση να το αποτρέψω, την συμβούλεψα να μείνει αξιοπρεπής και δημιουργική αλλά και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της” ανέφερε ο πατέρας.

Από τη μεριά της η Ντένις Ρίτσαρντς υπερασπίστηκε τον εαυτό της, αναφέροντας πως δεν τίθεται πλέον το ζήτημα της τοποθεσίας μιας και η Σάμι είναι πλέον ενήλικη και μπορεί να αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς επιθυμεί να μείνει. “Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονέας είναι να την καθοδηγώ και να εμπιστευτώ την κρίση της. Λαμβάνει τις δικές τις αποφάσεις” υποστήριξε η μητέρα της.

Αναφορικά με τον λογαριασμό της στο OnlyFans η Σάμι διευκρίνισε πως θα αναρτάται περιεχόμενο 2-3 φορές την εβδομάδα ενώ η συνδρομή για τους ακολούθους της είναι 19.99 δολάρια τον μήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα