Ο Χρήστος Λούλης παίρνει πίσω όσα είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Χρήστος Λούλης παίρνει πίσω όσα είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τον Γιάνη Βαρουφάκη, την ταινία του Κώστα Γαβρά, τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός  Χρήστος Λούλης έδωσε το βράδυ της Πέμπτης μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show” στην οποία μίλησε για τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη, που ενσαρκώνει στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι Στην Αίθουσα», για τον 18χρονο έρωτά μου με την Έμιλυ Κολιανδρή καθώς και για τις πολύκροτες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία όπως είχε πει δεν θεωρεί συνάδελφό του.

Ο ηθοποιός απάντησε πως το σχόλιο δεν ήταν προσωπικό, αφού υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που παίζουν ακόμη και μαζί του και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του.

«Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με την Ζέτα! Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός είπε πως δεν τα πάει πολύ καλά με την τηλεόραση, καθώς του αρέσει πολύ το θέατρο και θυμήθηκε την ιστορία με το φιλί στο σήριαλ του Παπακαλιάτη. «Η ελληνική κοινωνία παραμένει οπισθοδρομική» είπε επισημαίνοντας ότι εκείνη την περίοδο αυτός που ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ ήταν ο Χριστόφορος. «Η καριέρα χτίζεται και με το να πεις όχι» είπε, μεταξύ άλλων.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Για την ταινία του Κώστα Γαβρά είπε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν «το πώς μαθαίνουμε ότι ένας και μόνο άνθρωπος ευθύνεται για την καταστροφή μιας χώρας, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στη μέση».

«Ο Γαβράς δεν ασχολήθηκε με τον Βαρουφάκη γιατί είναι φίρμα. Τον αντιπαθείς ή τον συμπαθείς τον Γιάννη» είπε.

Ομολόγησε πώς πολιτικά βρίσκεται αντίθετα από τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε παρά πολύ να καταλάβει τον ρόλο του. Μάλιστα είπε ότι τον παρακολουθούσε για χρόνια, οπότε ήταν σαν να τον ήξερε.

Μάλιστα είπε πως πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του στο σπίτι του, όπου μίλαγαν μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι και εκεί κατάφερε «να καταλάβει το πάθος του Γιάννη».

“Έχω αδικήσει κι έχω αδικηθεί”

Όσο για τη σχέση του με τη γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια, δήλωσε «ζηλιάρης», ενώ είπε πως «οι ηθοποιοί, είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν». «Ήθελα να μην τσακωθώ μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν το κατάφερα και τελικά κατάλαβα πως καλά έκανα» ανέφερε. «Είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου» παραδέχτηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα