Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αποκαλύπτει την αλήθεια για τη αμφιλεγόμενη “φιλία” του με τον Μάικλ Τζάκσον

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αποκαλύπτει την αλήθεια για τη αμφιλεγόμενη “φιλία” του με τον Μάικλ Τζάκσον
Ο Κάλκιν την εποχή που είχε καταθέσει στην πολύκροτη δίκη του Μάικλ Τζάκσον AP2005

Το πρώην παιδί θαύμα του "Μόνος στο σπίτι" αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για όσα έχουν κατά καιρούς ακουστεί για τη σχέση του με τον "βασιλιά της ποπ".

Ακόμη και δέκα χρόνια μετά το θάνατό του, ο Μάικλ Τζάκσον εξακολουθεί να απασχολεί όχι μόνο με την μουσική και το έργο του, αλλά και με την έντονη φημολογία που συνεχίζει να υφίσταται για την προσωπική του ζωή. Οι στενές φιλικές σχέσεις που είχε με μικρά αγόρια, που τον οδήγησαν ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες και παραλίγο να καταστρέψουν την καριέρα του, είναι ένα “φάντασμα” που θα συνεχίσει να στοιχειώνει για πάντα τον μύθο του.

Μία από αυτές τις σχέσεις ήταν με το πάλαι ποτέ “παιδί θαύμα” του Χόλιγουντ, Μακόλεϊ Κάλκιν. Οι δύο τους έκαναν παρέα την εποχή που ο Μακόλεί Κάλκιν ήταν μόλις 10 ετών και ο Μάικλ Τζάκσον 32.

Ο 38χρονος πλέον πρωταγωνιστής του “Μόνος στο σπίτι” μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τη σχέση που τον συνέδεε με το “βασιλιά της ποπ”. Και αυτή τη φορά ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, αφού η προσωπική ζωή του Μάικλ Τζάκσον είναι και πάλι πρώτη είδηση ενόψει της προβολής του ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” (που καταπιάνεται ακριβώς με τις σχέσεις του σταρ με τα παιδιά) στο φεστιβάλ του Σάντανς.

“Με προσέγγισε γιατί πολλά σημαντικά πράγματα συνέβαιναν στη ζωή μου και με μεγάλη ταχύτητα εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι μπορούσε να ταυτιστεί με αυτό που βίωνα. Στο τέλος της ημέρας, είναι εύκολο να λένε ότι ήταν παράξενο ή οτιδήποτε, αλλά δεν ήταν και είχε νόημα. Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν φίλοι”, είπε ο Κάλκιν, θέλοντας να ξεκαθαρίσει οριστικά όσα έχουν ακουστεί για αυτή την παράδοξη σχέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα