Ο Παπακαλιάτης τραγουδά στα παιδιά της Αφρικής 'Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι'

Ο Παπακαλιάτης τραγουδά στα παιδιά της Αφρικής 'Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι'
INSTAGRAM

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθεις στα παιδιά μια ξένη γλώσσα από το τραγούδι, αποδεικνύει σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε από την Αφρική ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης

Στην Αφρική για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ "Ένας κόσμος" βρίσκεται βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ανεβάζοντας συνεχώς στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις εμπειρίες του εκεί πέρα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ για το έργο και τους σκοπούς της Action Aid, αφιερώνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του στα παιδιά, βιντεοσκοπώντας τη ζωή τους με σκοπό να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το γύρισμα περιλαμβάνει βεβαίως και αρκετό παιχνίδι, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μαθαίνει στους μικρούς τους φίλους και μερικές ελληνικές λέξεις.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, τον βλέπουμε να τραγουδάει στα παιδιά το "όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι", το γνωστό και αγαπημένο σε όλους "κοκοράκι", με τα παιδιά να ανταποκρίνονται με θαυμασμό και να επαναλαμβάνουν τους στίχους στα ελληνικά.

Οι γυναίκες αυτές εξορίστηκαν στον καταυλισμό Tindan-zhie επειδή αυθαίρετα κάποιος είπε ότι είναι μάγισσες. Ο καταυλισμός των μαγισσών αποτελείται κυρίως από γυναίκες μεγάλης ηλικίας που ζουν αποκλεισμένες και μαζί τους μένουν συνήθως και τα εγγόνια τους για να τις φροντίζουν. Οι συνθήκες είναι άθλιες, χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και φυσικά χωρίς ρεύμα.////These women were accused (without any evidence) of being «witches» and sent to the WITCHCAMP. Most of them over aged.They take their grandchildren with them. Under shocking conditions with no water,no food,and of course no electricity these women are trying to survive and these children (5,4 years old) live their lives in the camp trying to help their grandmothers. #woman #witchcamp #accused #fornospecialreason #children #2018 #oneofthestories @actionaidhellas #documentary #oneworld #έναςκόσμος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις

Φωτό, βίντεο: instagram

ADVERTISING

SHARE: