Ο Τσάντλερ από τα ‘Φιλαράκια’ αποκάλυψε πως έχει δείρει τον Καναδό πρωθυπουργό

Ο Τσάντλερ από τα ‘Φιλαράκια’ αποκάλυψε πως έχει δείρει τον Καναδό πρωθυπουργό

Πότε και γιατί ο Μάθιου Πέρι έδειρε τον Τζάστιν Τρουντό!

Ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως Τσάντλερ Μπινγκ από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» έδειρε τον Καναδό πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό!

Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο ίδιος ο Πέρι, που αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ μεγάλωσε στην Οτάβα.

Βέβαια το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο, αλλά όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ αυτό συνέβη όταν πήγαν στην πέμπτη τάξη του δημοτικού και μαζί με έναν άλλο φίλο του είχε χτυπήσει τον Τζάστιν Τρουντό.

«Είναι μία ιστορία για την οποία δεν είμαι υπερήφανος», είπε ο Πέρι και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι ο λόγος ήταν γιατί είχε πρωτεύσει σε κάποιο άθλημα, οπότε νομίζω ότι ήταν από καθαρή ζήλια».

«Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε…δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί», δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός.

Ο Πέρι μετακόμισε στην Οτάβα με την καναδή μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Εκεί η μητέρα του εργάστηκε για το φιλελεύθερο κόμμα και τελικά έγινε εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Πιερ Τρουντό, τον πατέρα του Τζάστιν.

Στη Οτάβα ο Πέρι, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Τρουντό, πήγε στο Rockcliffe Park Public School, ένα δημόσιο σχολείου στο οποίο στέλνουν τα παιδιά τους πολλοί πολιτικοί και διπλωμάτες.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή φωτογραφιών: AP/ Jordan Strauss, Markus Schreiber                       

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα