Ο Τζάστιν Μπίμπερ χτύπησε φωτογράφο με το αυτοκίνητο του

Justin Bieber performs at Z100's iHeartRadio Jingle Ball at Madison Square Garden on Friday, Dec. 9, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Justin Bieber performs at Z100's iHeartRadio Jingle Ball at Madison Square Garden on Friday, Dec. 9, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Οι παπαράτσι είχαν περικυκλώσει το αυτοκίνητο του ποπ σταρ με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί έναν εξ αυτών

Άλλο ένα απρόοπτο επιφύλασσε η χθεσινή βραδιά για τον Τζάστιν Μπίμπερ. Ο δημοφιλής ποπ σταρ, χτύπησε κατά λάθος έναν παπαράτσι με το αυτοκίνητό του, όμως παρέμεινε στο σημείο, βοήθησε και συνεργάστηκε πλήρως με τις αρχές.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο Μπίμπερ έβγαινε από μια εκκλησία στο Beverly Hills και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Την ώρα που ο τραγουδιστής ξεκινά να οδηγεί, χτυπά έναν φωτογράφο που στέκεται στην πλευρά του συνοδηγού. Το θύμα ακούγεται να βγάζει μία κραυγή και σωριάζεται στο έδαφος.

Ο διάσημος τραγουδιστής, παρέμεινε στη σκηνή, πήγε στο πλευρό του φωτογράφου και συνεργάστηκε πλήρως με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ενώ ο φωτογράφος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι.

SHARE:

24Media Network