Ο Τζέισον Ντερούλο έγινε viral χωρίς να είναι καν στο Met Gala

Ο Τζέισον Ντερούλο έγινε viral χωρίς να είναι καν στο Met Gala
Άνδρας ασφαλείας πιάνει άνδρα που ήθελε να κάνει ένα ακροβατικό στο κόκκινο χαλί τοιυ Φεστιβάλ των Καννών, το 2011 -πριν την τελετή προς τιμήν του Γάλλου ηθοποιού Jean-Paul Belmondo και την προβολή του "The Beaver". ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

Το Met Gala είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά events της μόδας. Είναι και η βραδιά που κάνουν 'πάρτι' τα memes. Ο Τζέισον Ντερούλο έγινε viral, χωρίς να είναι καν στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.

Ο Τζέισον Ντερούλο είναι ο ‘βασιλιάς του TikTok’. Δηλαδή, έγινε μέσα στην πανδημία και από τότε κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά τον τίτλο -και τα εκατομμύρια δολάρια που ‘βγάζει’ από το περιεχόμενο που ‘ανεβάσει’ στα social media.

Με κοντά στους 100 εκατομμύρια followers, ό,τι τον αφορά γίνεται αμέσως viral.

Αυτό έγινε και με την ατυχή στιγμή που υποτίθεται πως είχε στο Met Gala, γνωστό και ως “το Super Bowl της μόδας και των memes”.

Mόνο που ο Ντερούλο δεν ήταν στην ετήσια φαντασμαγορική εκδήλωση της Νέας Υόρκης.

Στην πραγματικότητα, ο άνδρας που πέφτει από τις σκάλες στη φωτογραφία που μόλις είδατε, δεν είναι ο Ντερούλο. Και η πτώση έγινε στο φεστιβάλ των Κανών του 2011.

Δεν είναι δε, η πρώτη φορά που συνδέεται με τον Ντερούλο. Αυτό έγινε προ επταετίας, με τον ίδιο τον σταρ να αποκαλύπτει τότε πως “μου τηλεφώνησε μέχρι και η 93χρονη γιαγιά μου, γιατί είχε ανησυχήσει”.

Θα λέγατε λοιπόν, πως έχει εξελιχθεί σε συνήθεια να επανέρχεται τακτικά στο προσκήνιο η συγκεκριμένη πτώση και δη τις χρονιές που δεν είναι εκεί ο Ντερούλο, όπως εξήγησε μέσω των social του λίγα λεπτά μετά την τελευταία επαναφορά του κλασικού, θα λέγατε, meme.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα