Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε “Σ’ αγαπώ” με αίμα από το κομμένο του δάχτυλο

Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε “Σ’ αγαπώ” με αίμα από το κομμένο του δάχτυλο
Ο Τζόνι Ντεπ φτάνει στη δίκη AP

Νέες κατηγορίες εκ μέρους της Άμπερ Χερντ κατά του πρώην συζύγου της. Χρησιμοποίησε το αίμα από το κομμένο του δάχτυλο για να γράψει "Σε αγαπώ" στον καθρέφτη του μπάνιου τους.

Νέες κατηγορίες “καταπέλτης” στα πλαίσια της δίκης του πρώην ζευγαριού, Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ. Το μοντέλο κατηγόρησε τον ηθοποιό πως έγραψε “Σε αγαπώ”, χρησιμοποιώντας το αίμα από το κομμένο του δάχτυλο.

Μηνύματα με κραγιόν, μπογιά και αίμα γράφτηκαν στον καθρέφτη του μπάνιου, του σπιτιού που εκείνη την περίοδο διέμενε το ζευγάρι.

“Είχατε βυθίσει το τραυματισμένο δάχτυλό σας σε μπογιά για να γράψετε τα γκράφιτι;” ρώτησε η δικηγόρος και ο Ντεπ απάντησε πως “Άρχισα να χρησιμοποιώ το αίμα από το δάχτυλό μου”. Ο ίδιος διευκρίνισε πως ένιωθε από τότε ότι η σχέση του με την Άμπερ είχε τελειώσει.

Όπως περιγράφει η ίδια η Άμπερ, σε έκθεση την οποία παρουσίασε σήμερα, Πέμπτη, στην αίθουσα του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, “Κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο, αφού ο Ντεπ της έσκισε το νυχτικό, την πέταξε σε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και την έπνιξε κόντρα στο ψυγείο πριν από 5 χρόνια”.

Το ζευγάρι χώρισε πριν από 4 χρόνια. Η Άμπερ έκτοτε απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Μετά το διαζύγιό της για δύο χρόνια διατηρούσε σχέση με τον Έλον Μασκ, ενώ πριν τον γάμο της με τον Ντεπ, είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, καθώς φέρεται να είχε σπάσει πάνω σε καβγά το χέρι του πρώην συντρόφου της, Tasya van Ree.

Η Άμπερ περιγράφοντας στο δικαστήριο τα όσα συνέβησαν, τα χαρακτήρισε ως “Μια τριήμερη δοκιμασία σωματικής κακοποίησης”.

Όσον αφορά το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του, φαίνεται πως τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης οργής. Κατά τη διάρκεια ενός καβγά με την Άμπερ και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής”, φέρεται να έχασε τα δάχτυλο του, χτυπώντας το τηλέφωνο επανειλημμένα στον τοίχο.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει αρνηθεί αυτή την εκδοχή, υποστηρίζοντας πως το δάχτυλό του κόπηκε, όταν η Άμπερ του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι βότκας πάνω στον καβγά.

Πρόκειται για την τρίτη ημέρα της πολύκροτης δίκης του 57χρονου Αμερικανού σταρ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας Sun, καθώς τον αποκάλεσε “βίαιο τέρας” και ισχυρίστηκε πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του.

Η πρώην σύζυγός του Άμπερ έχει παρουσιάσει πληθώρα στοιχείων που ενοχοποιούν τον ηθοποιό, παρουσιάζοντας τον Τζόνι Ντεπ ως θύτη ενδοοικογενειακής βίας, που εξαπέλυε επιθέσεις κατά της πρώην συζύγου του σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα