Ο υιός Τραμπ έκανε το λάθος να τα βάλει με την Έλεν

Ο υιός Τραμπ έκανε το λάθος να τα βάλει με την Έλεν

Ο Έρικ Τραμπ υπενόησε δημόσια πως η παρουσιάστρια ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων που συνιστούν "παρακράτος" και υπονομεύουν τον πατέρα του. Η απάντηση της Ντιτζένερις είναι "όλα τα λεφτά"

“Δεν ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά η πολιτική ασχολείται μαζί μου”. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την τοποθέτησή της στην απογευματινή της εκπομπή την Τετάρτη, η παρουσιάστρια Έλεν Ντιτζένερις. Λίγο νωρίτερα είχε πέσει στην αντίληψή της μια ανάρτηση στο twitter που την κατηγορούσε για “δολοπλοκίες” και συνωμοσίες κατά του Αμερικανού προέδρου. 

“Σοκαριστικό, για μια ακόμη φορά, αυτές είναι οι “προτάσεις” του twitter αναφορικά με ποιους πρέπει να ακολουθήσω” σχολίαζε ο γιος του Τραμπ, Έρικ, με το ποστ του να κλείνει με το hashtag #DeepState”. Αυτή ήταν η ανάρτηση του που ισχυριζόταν πως η υπόδειξη του μέσου κοινωνική δικτύωσης δεν ήταν καθόλου τυχαία.

“Ποιος είναι ο Έρικ. Είναι αυτός που σκότωσε τον ελέφαντα ή την τσίτα;” σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο σκάνδαλο που ξέσπασε με την οικογένεια Τραμπ και το κυνήγι άγριων ζώων. “Τι είναι το “βαθύ κράτος;” Αν είναι κάπου κοντά στο Dollywwod τότε είμαι μέσα” πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν είχε ακούσει ξανά αυτό τον όρο, ωστόσο έψαξε και βρήκε πως σύμφωνα με τη θεωρία, μια ομάδα ανθρώπων επιχειρεί να υπονομεύσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι σαν το γνωστό στην Ελλάδα “παρακράτος”. “Είναι γελοίο, καθώς κανείς δεν υπονομεύει τον Τραμπ καλύτερα από τον ίδιο τον Τραμπ” σχολίασε ωστόσο η Ντιζτένερις.

Είναι γελοίο, καθώς κανείς δεν υπονομεύει τον Τραμπ καλύτερα από τον ίδιο τον Τραμπ

“Με τιμάς που θεωρείς πως είμαι τόσο ισχυρή που μπορώ να αποτελώ μέρος μιας κυβερνητικής συνωμοσίας. Όμως θα σε λυπήσω. Δεν είμαι μέρος του “βαθέος κράτους”. Ακόμη κι αν το ήθελα δεν έχω χρόνο. Έχω τα gay ζητήματα τη Δευτέρα, την Τετάρτη εγώ και η Beyonce διοργανώνουμε ένα μπραντς για τους Πεφωτισμένους και τα Σαββατοκύριακα προσπαθούμε απεγνωσμένα με την Πόρτια (τη σύντροφό της) να αποκτήσουμε παιδί” σχολίασε με αρκετή δόση σαρκασμού.

Θα μπορούσε να είναι συνωμοσία, αλλά θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στο γεγονός πως η αδερφή σου η Ιβάνκα με ακολουθεί στο twitter

Ωστόσο, η απάντηση στη συνέχεια ήταν ακόμη πιο απολαυστική: “Θα μπορούσε να είναι συνωμοσία, αλλά θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στο γεγονός πως η αδερφή σου η Ιβάνκα με ακολουθεί στο twitter και η αδερφή σου η Τίφανι με ακολουθεί επίσης. Και τελικά ίσως πρέπει να με ακολουθήσεις κι εσύ γιατί ποστάρω πολλά ωραία βίντεο. Μπορεί να μην συμφωνούμε στα πολιτικά, αλλά και οι δύο μπορούμε να συμφωνήσουμε πως αυτό είναι “γλυκούλη”” σχολίασε πριν παρουσιάσει ένα βίντεο όπου μια γάτα προσφέρει τα χάδια της σε ένα σκύλο.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα