Οι έφηβοι του “Beverly Hills” επιστρέφουν στις οθόνες – Πώς είναι σήμερα

Οι έφηβοι του “Beverly Hills” επιστρέφουν στις οθόνες – Πώς είναι σήμερα
© FOX

Η σειρά φαινόμενο των 90's, τα θρυλικά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το αυθεντικό καστ. Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της εφηβικής παρέας;

Η εμβληματική σειρά Beverly Hills 90210 της δεκαετίας του ’90, πρόκειται να προβληθεί ξανά στη μικρή οθόνη με το original cast. Η θρυλική παρέα ετοιμάζεται να ζήσει νέες περιπέτειες, όχι ως έφηβοι, αλλά ως 40άρηδες πια. Η επαναφορά της σειράς ανακοινώθηκε μέσα από το δημοσίευμα του Deadline και θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Στην πραγματικότητα, το Deadline αναφέρει ότι αρκετοί πρωταγωνιστές, όπως η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις θα συμμετάσχουν στη συνέχεια της σειράς. Λείπουν από το ρόστερ ο Λουκ Πέρι και η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία απολύθηκε από τη σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς στα γυρίσματα.

“Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια παραδοσιακή επανεκκίνηση” αναφέρεται στο δημοσίευμα του Deadline.

Το αυθεντικό καστ συγκεντρώθηκε σε μια καφετέρια στο Beverly Hills (φυσικά!) αυτή τη εβδομάδα, ώστε να συζητήσει για την επανεκκίνηση της σειράς. ΟΊαν Ζέρινγκ, η Τόρι Σπέλινγκ, η Τζένι Γκαρθ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν θεάθηκαν σε meeting με τους παραγωγούς της Sunset Boulevard, αρκετά μεγαλύτεροι αλλά με την ίδια χημεία.

Ας θυμηθούμε πώς ήταν:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα