Συγκλονίζει η Ορθούλα Παπαδάκου: Είχα σκλήρυνση κατά πλάκας και έλεγαν ότι είμαι τρελή

Συγκλονίζει η Ορθούλα Παπαδάκου: Είχα σκλήρυνση κατά πλάκας και έλεγαν ότι είμαι τρελή
Ορθούλα Παπαδάκου

Για τους δύο εφιαλτικούς μήνες που έζησε μέχρι να γίνει η σωστή διάγνωση με την σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και το πως αντιμετώπισε τα πρώτα συμπτώματα, μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Για την μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ορθούλα Παπαδάκου, που ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη.

“Η διάγνωσή μου έγινε το 2011. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά, πάρα πολύ. Τους πήρε περίπου δύο μήνες να καταλάβουν τι έχω. Ήμουν σπίτι κι έτρωγα και ξαφνικά άρχισε να τρέμει το χέρι μου. Τότε έκανα πέντε με έξι ώρες γυμναστική την ημέρα και λέω “κάτι συνέβη”. Ύστερα είχα κάτι μουδιάσματα και πήγα στο νοσοκομείο. Όταν αισθάνθηκα τρέμουλο και μούδιασμα στα δεξιά είπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπήρχε φόβος και αμέσως πήγα νοσοκομείο. Εκεί δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω. Είχαν κάνει άλλη διάγνωση, έλεγαν ότι έχω πάθει μικρά εγκεφαλικά, που δεν μπορούσα να το πιστέψω”, δήλωσε η Ορθούλα.

“Μπαινόβγαινα περίπου δύο μήνες στο νοσοκομείο και στο τέλος μου φέρανε ψυχολόγο και ουσιαστικά μου λέγανε ότι είμαι τρελή”, συμπλήρωσε. “Ότι τα βγάζω από το μυαλό μου”…

Αν το βρεις νωρίς μπορείς να κάνεις πράγματα και να το κρατήσεις εκεί που είναι”, κατέληξε μιλώντας για τη δυσάρεστη αυτή περίοδο της ζωής της.

Περιγράφοντας την μάχη με τη σκλήρυνση, στα πρώτα στάδια, είπε: “Θυμάμαι τότε ήμουν τόσο ψυχολογικά χάλια που δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Έλεγα “έχω καρδιά; Θα τη βγάλω μέχρι αύριο;”, “δεν είμαι καλά ψυχολογικά, θέλω βοήθεια τι γίνεται; “Δεν με πίστευαν οι άνθρωποί μου που παθαίνω αυτά που παθαίνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα