Όταν η Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ στις ιπποδρομίες του Άσκοτ

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ στις ιπποδρομίες του Άσκοτ
Αθηνά Οικονομάκου

Πήρε το εντυπωσιακό καπελάκι της και έβαλε "πλώρη" όχι για κάποιο ηλιόλουστο νησί, αλλά για το 'Ασκοτ! Γιατί, ναι, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε εκεί που ελάχιστα celebrities από την Ελλάδα έχουν καταφέρει να πάνε: Στις ξακουστές βασιλικές ιπποδρομίες.

Τα τελευταία καλοκαίρια η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίες… παραλίας σε κάποιο από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Αυτό τον Ιούνιο όμως, η γνωστή ηθοποιός έκανε τη διαφορά!

Η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησε αυτές τις μέρες να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ήταν καλεσμένη γνωστής μάρκας ρολογιών στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ!

Το Royal Ascot είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα στη Βρετανία και την Ευρώπη, με ιστορία τριών αιώνων, στο οποίο σύσσωμη η βασιλική οικογένεια δίνει το “παρών”, ενώ αυτό που ξεχωρίζει και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μέσα ενημέρωσης είναι τα εντυπωσιακά και πανάκριβα καπέλα που φορούν οι κυρίες, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα από έργα Τέχνης μέχρι… το απόλυτο κιτς.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την ευκαιρία αυτή και έσπευσε να μοιραστεί με αρκετά ενσταντανέ το ταξίδι της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες έχει μάλιστα μαζί της και τη σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα