Πάνος Αργιανίδης: “Λίγους μήνες πριν το Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο”

Πάνος Αργιανίδης: “Λίγους μήνες πριν το Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο”

"Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια". Ο Πάνος Αργιανίδης περιγράφει τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους λόγους για τους οποίους το κράτησε μυστικό.

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor” αποκάλυψε σε δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης πώς λίγους μήνες πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Π. Αργιανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονόρα Μελέτη και περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε, τελικά, να μπει στο παιχνίδι. Παράλληλα απάντησε στο ερώτημα της παρουσιάστριας γιατί αποφάσισε να κρατήσει μυστικό, όλον αυτόν τον καιρό, την περιπέτεια της υγείας του.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκαν χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας».

Ο γιατρός του δεν ήταν σύμφωνος με αυτό που ήθελε εκείνος να κάνει, αλλά ήθελε να το κάνει για να ξεφύγει από τα νοσοκομεία και ν’ αλλάξει παραστάσεις. Τέλος, εξήγησε πως η παραγωγή το έμαθε όταν τραυματίστηκε και έπρεπε να του κάνουν ενέσεις για ν΄αντέξει τους πόνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα