Παντρεύτηκαν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Παντρεύτηκαν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ Jordan Strauss/Invision/AP

Υπό άκρα μυστικότητα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν σε πολιτεία της Νεβάδα. Το love story με το αίσιο τέλος σχεδόν 20 χρόνια μετά.

Λίγους μόλις μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η ιστορία αγάπης της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ επισημοποιήθηκε.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ που επικαλούνται άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (16/07) στην κομητεία Κλαρκ στη Νεβάδα.

Η Λατίνα σταρ και ο -πλέον- σύζυγός της πήραν άδεια γάμου από την κομητεία, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλέον είναι παντρεμένοι.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2002 με τα φώτα των media και των θαυμαστών να είναι συνεχώς στραμμένα πάνω στους… “Bennifer” ενώ και οι ίδιοι δεν δίσταζαν να εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς έφτασε και η πρώτη πρόταση γάμου από τον Άφλεκ. Η εμμονή των media οδήγησε το ζευγάρι στην αναβολή και τελικά στην ακύρωση του γάμου τους.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ Joel C Ryan/Invision/AP

Το Ιούνιο του 2004 η τραγουδίστρια έχοντας πλέον αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον Άφλεκ παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά την Emme και τον Max. Από τη μεριά του ο Άφλεκ προχώρησε και αυτός στην επόμενη σχέση του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Παντρεύτηκαν το 2005 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Violet, την Seraphina και τον Samuel.

Και οι δύο γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο και οι δυο τους κατάφεραν να επανασυνδεθούν δίνοντας στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα