Πάολα: “Αδικήθηκε πολύ ο Victor Vernicos στη Eurovision επειδή δεν ήταν τσίρκο”

Πάολα: “Αδικήθηκε πολύ ο Victor Vernicos στη Eurovision επειδή δεν ήταν τσίρκο”
Πάολα - Victor Vernicos papadakispress - arah Louise Bennett/EBU

Η υποστήριξη της Πάολας στον Victor Vernicos. Η γνώμη της για τη Eurovision και οι ηλικίες που της "χρεώνουν".

Στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, αλλά και στις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την ίδια.

«Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κωνσταντίνου που είναι καλός φίλος και συνεργάτης, είδα κάτι. Έχω να πω ότι αδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει. Είναι πολύ μικρός, οπότε δεν έχει εμπειρία. Θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς. Στην Eurovision πήγε, δεν έφτασε και στον Θεό. Δεν είναι έμπειρο το παιδί, μπορεί να είχε πρόβλημα με τις νότες. Και τι έγινε; Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά κι έχουν κοινό που τους ακολουθεί. Μας πείραξε το παιδί που είναι 16 χρονών. Λένε ότι δεν υποστήριξε το παιδί ο Ρήγος. Για όνομα του Θεού τι έπρεπε να έχει; Όλον αυτόν συρφετό; Όλο το τσίρκο που κάνουν εκεί πάνω;», ανέφερε η Πάολα.

«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Παρακάτω, όσα είπε η τραγουδίστρια:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα