Πάολα: “Έμαθα για τον θάνατο του Παντελίδη από την τηλεόραση”

Πάολα: “Έμαθα για τον θάνατο του Παντελίδη από την τηλεόραση”
Η Πάολα στο "Βινύλιο"

Το "Βινύλιο" υποδέχτηκε ζωντανά την Πάολα, σε μία πολυαναμενόμενη συνάντηση, όπου η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, μοιράστηκε διάφορες στιγμές της και τραγούδησε.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα βρέθηκε καλεσμένη στην μουσική εκπομπή “Βινύλιο” στον ΣΚΑΙ, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Σε μία χαλαρή και όμορφη ατμόσφαιρα η ανατρεπτική Πάολα μίλησε για τη ζωή της και μοιράστηκε με τον παρουσιαστή διάφορες ωραίες, αλλά και άσχημες στιγμές, που έχει περάσει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 , όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, τον οποίον η ίδια έμαθε μέσω της τηλεόρασης. Περιγράφοντας τις δραματικές εκείνες στιγμές, η Πάολα είπε:

“Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Οι σχέσεις μας με τον Παντελή ήταν άριστες, τρία χρόνια παρεούλα τραγουδούσαμε, ήταν φιλαράκι μου. Τον αγάπησα και με αγάπησε. Εκείνο το πρωινό είχα μπει στο μπάνιο και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου να με φωνάζει και μου λέει “τι γίνεται;” και να παίζει σε μια εκπομπή το πρωί. Έμεινα παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια διότι είναι κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω πως έχει συμβεί. Ναι, από την τηλεόραση το έμαθα. Δύσκολα πράγματα, δεν υπάρχουν λόγια”.

Ο Αντώνης Κανάκης επιφύλασσε και μια έκπληξη στην Πάολα, η οποία είναι ένθερμη οπαδός του ΠΑΟΚ και το έχει δηλώσει αρκετές φορές. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα βίντεο με τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια την αγάπη τους προς την τραγουδίστρια, με την ίδια να συγκινείται έντονα.

Έπειτα, ο Κανάκης αποκάλυψε ένα δώρο που είχε κρυμμένο για την Πάολα, που ήταν μία φανέλα του ΠΑΟΚ υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας, και την συγκίνησε ακόμη περισσότερο.

Η Πάολα, επίσης, μίλησε στον Αντώνη Κανάκη για την τοποθέτηση που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη για εκείνη και τη στεναχώρησε, καθώς και για την σχέση που είχε με την κόρη της, Παολίνα.

Δήλωσε, ακόμη, ότι είχε πει ότι ήταν τσιγγάνα γιατί ήθελε να νομίζουν πως είναι μία από αυτούς που χλευάζουν, ενώ τραγούδησε ζωντανά στην εκπομπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα