Παπακαλιάτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το “άνοιγμα” του Maestro στο Netflix

Παπακαλιάτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το “άνοιγμα” του Maestro στο Netflix
Χριστόφορος Παπακαλιάτης glomex

Υπερήφανος, χαρούμενος και τυχερός αισθάνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των παγκοσμίων δικαιωμάτων του "Maestro" από το Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διανύει αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της επαγγελματικής του ζωής, καθώς το “Maestro” καθηλώνει κάθε Πέμπτη το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και σύντομα ετοιμάζεται να “ταξιδέψει” και στο εξωτερικό, καθώς πριν λίγες ημέρες το Netflix έκανε γνωστό πως απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της ελληνικής δραματικής σειράς.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος και υπερήφανος για το “άνοιγμα” αυτό, καθώς η δραματική σειρά που προβάλλεται στο MEGA είναι η πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αποτέλεσμα ομαδικής και σκληρής δουλειάς αλλά και τύχης, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως είναι πολύ χαρούμενος, καθώς όπως είπε, είναι η πρώτη ελληνική σειρά φτιαγμένη από Έλληνες δημιουργούς εξ ολοκλήρου που θα πάει σε μία παγκόσμια πλατφόρμα”.

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα, είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, με συζητήσεις και με πράγματα που δεν ήθελα να ανακοινώσω, ήταν κάτι που το περιμέναμε και σταθήκαμε και τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά από Έλληνες δημιουργούς εξ ολοκλήρου που θα πάει σε μία παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μη χαρώ; Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε; Ελπίζω να είναι μια καλή αρχή ώστε να αρχίσει να γίνεται πιο συχνά αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επιβεβαίωσε πως θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα