Το παράπονο του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου: Η ζωή του άλλαξε μετά το παιχνίδι

Το παράπονο του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου: Η ζωή του άλλαξε μετά το παιχνίδι
Γιάννης και Κωνσταντίνος Βασάλος Facebook

Ο κύριος Γιάννης Βασάλος μίλησε για τον γιο του και αποκάλυψε όλα όσα έχουν αλλάξει τόσο μετά τη συμμετοχή του στο Survivor όσο και με τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος υπήρξε ένας από τους πολύ δυνατούς παίκτες του Survivor και, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, διεκδικώντας στους τρεις καλύτερους το μεγάλο έπαθλο.

Μετά από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, του παρουσιάστηκαν πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι, τις οποίες αξιοποίησε: τηλεόραση, παρουσίαση, πάνελ, συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Αν συνδυάσουμε όλα αυτά με τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επίσης πρώην παίκτρια του Survivor και δημόσιο πρόσωπο, γίνεται κατανοητό πως η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με πριν το παιχνίδι.

Η νέα του καριέρα και ζωή του φαίνεται πως τον έχει απομακρύνει από τον πατέρα του, με τον οποίον, μάλιστα, δούλευαν μαζί, καθώς πλέον οι υποχρεώσεις του και οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει.

Ο κύριος Γιάννης Βασάλος μίλησε στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, εξέφρασε το παράπονό του για τον γιο του, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει πως δεν κατανοεί τις αλλαγές στη ζωή του γιου του.

Όπως αποκάλυψε:

“Παλιά ήμασταν όλη μέρα στο γυμναστήριο, δουλεύαμε μαζί. Εκείνος έχει πια την τηλεόραση και είναι δύσκολο η επαφή μας να είναι όπως στο παρελθόν. Η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι…”

Για να συνεχίσει:

“Ο χρόνος θα δείξει τι θα φέρει όλο αυτό. Κουράζομαι παραπάνω τώρα που ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εκτός γυμναστηρίου. Έκανε καλά τη δουλειά του και είναι αγαπητός. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής διαθέτει το know-how και έπρεπε να βρω κάποιον στη θέση του και ουσιαστικά να ξεκινήσω από την αρχή”.

Ο κύριος Γιάννης Βασάλος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο του να γίνει σύντομα παππούς, απαντώντας το εξής:

“Νομίζω ότι κάθε φάση της ζωής έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτού του είδους το συναίσθημα δεν το έχω ζήσει ακόμη, οπότε με σωστή διαχείριση είναι καλοδεχούμενο. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ. Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων παππούς σημαίνει “δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου”. Εμένα δεν με ενοχλεί ο τίτλος του παππού, αλλά η φυσική κατάστασή του!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα