Παύλος Χαϊκάλης: 'Επιζητώ τον θάνατο'

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Τη δική του θεωρία αναφορικά με τον θάνατο ανέπτυξε σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός και πρώην υφυπουργός, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι "ο θάνατος είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου"

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του δημοφιλούς ηθοποιού και πρώην υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα συμφιλιωμένος με την ιδέα του θανάτου, σε σημείο μάλιστα να τον επιζητεί.

«Είμαι πολύ συμφιλιωμένος με τον θάνατο. Μη σου πω ότι τον επιζητώ κιόλας» επεσήμανε ο πρώην βουλευτής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

ADVERTISING

«Δεν είμαι καταθλιπτικός, πιστεύω όμως ότι ο θάνατος είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου, απλώς δεν το ξέρει. Ο κόσμος τρέμει τον θάνατο λες και είναι κάτι. Τι φοβάται ο άνθρωπος; Αυτά που θα συναντήσει. Γιατί ίσως έρθει η δικαιοσύνη, η κρίση της συνείδησής του. Αλλά όλη η φιλοσοφία της ζωής είναι λάθος. Χαιρόμαστε όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή και κλαίμε όταν φεύγει κάποιος. Κλαίμε όταν φεύγει κάποιος, αντί να πανηγυρίζουμε γιατί λυτρώθηκε μια ψυχή ζώντας σε έναν πλανήτη. Σε έναν πλανήτη ο οποίος τι έχει; Είναι γεμάτος τοξίνες, βάσανα, υποχρεώσεις, σεξουαλικές ανάγκες» συνέχισε ο Π. Χαϊκάλης.

Όπως διευκρίνισε, «γενικά παλεύουμε για πράγματα. Υπάρχει, επίσης το στοιχείο της κτητικότητας, αλλά στην ουσία τίποτα δεν είναι δικό μας. Κανένας δεν είναι δικός μας. Ούτε το σπίτι μας, ούτε η γυναίκα μας, ούτε το παιδί μας, ούτε η δουλειά μας. Δεν ανήκουν σε κανέναν γιατί όλα φθείρονται. Είναι όλα αναλώσιμα. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε “ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώ…ς μας”. Σεβαστό. Εγώ πιστεύω ότι ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει ένα δίκαιο στο σπίτι, ένα δίκαιο στο κράτος και να μην υπάρχει ένα συμπαντικό δίκαιο, μια συμπαντική δικαιοσύνη».

SHARE:

24Media Network