Περιπέτεια στον αέρα για τον Μπόνο. Αποκολλήθηκε η πόρτα του αεροσκάφους του

Περιπέτεια στον αέρα για τον Μπόνο. Αποκολλήθηκε η πόρτα του αεροσκάφους του

Τυχερός στάθηκε ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο. Η πίσω πόρτα του ιδιωτικού αεροσκάφους όπου επέβαινε αποκολλήθηκε εν ώρα πτήσης προς το Βερολίνο

H πόρτα στο πίσω μέρος του ιδιωτικού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος U2 Μπόνο αποκολλήθηκε ενώ το αεροσκάφος προσέγγιζε το Βερολίνο, ωστόσο ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια και η ζωή του Ιρλανδού αστέρα της μουσικής ροκ δεν ετέθη ποτέ σε κίνδυνο, ανακοίνωσαν την Πέμπτη (13/11) οι αρχές του αεροδρομίου.

Η πόρτα του χώρου αποσκευών, οι διαστάσεις της οποίας είναι 80 επί 100 εκατοστά, έπεσε από τον ουρανό σε μια περιοχή που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Σένεφελντ, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της γερμανικής πρωτεύουσας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί γιατί η πόρτα αποκολλήθηκε και οι γερμανικές αρχές ερευνούν το συμβάν, που σημειώθηκε την Τετάρτη (12/11), είπε ο εκπρόσωπος. Στο αεροσκάφος βρίσκονταν 5 επιβάτες και τα δύο μέλη του πληρώματος.

Δεν υπήρξε κίνδυνος συντριβής του λίαρ τζετ, που είχε απογειωθεί από το Δουβλίνο, και προσγειώθηκε με ασφάλεια, προσέθεσε ο εκπρόσωπος.

Ο 54χρονος Μπόνο επισκέπτεται το Βερολίνο προκειμένου να συναντήσει τον υπουργό Ανάπτυξης Γκερντ Μίλερ και να παραστεί σε μια εκδήλωση όπου θα βραβευτεί.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network