Πέθανε η Laura Antonelli

Πέθανε η Laura Antonelli

Μια από τις διασημότερες Ιταλίδες ηθοποιούς, η Laura Antonelli έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών στην οικεία της στο Λαντισπόλι. Είχε αφήσει εποχή με τον ρόλο της στην ταινία "Malizia"

Η ιταλίδα ηθοποιός Laura Antonelli, που έγινε διάσημη για τον ρόλο της στην ταινία "Μαλίτσια", βρέθηκε σήμερα νεκρή στην κατοικία της στο Λαντισπόλι, όχι μακριά από τη Ρώμη, ανέφεραν μέσα ενημέρωσης.

Οι αιτίες του θανάτου της 71χρονης Anronelli δεν έγιναν γνωστές.

Η Laura Antonelli γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1941 στην πόλη Πούλα της Κροατίας, που ονομαζόταν εκείνη την εποχή Πόλα και ανήκε στην Ιταλία.

Η ηθοποιός έγινε κυρίως διάσημη για τους ρόλους της σε ιταλικές ερωτικές κωμωδίες που γυρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '60 και τη δεκαετία του '70., όπως η "Σεξουαλική επανάσταση" που γυρίστηκε το 1968 ή η "Μαλίτσια" που γυρίστηκε το 1973.

Πέθανε η Laura Antonelli

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ιταλικού κινηματογράφου, όπως ο Λουκίνο Βισκόντι, ο Ντίνο Ρίζι, ο Έτορε Σκόλα και ο Λουίτζι Κομεντσίνι.

Υπήρξε σύντροφος του Γάλλου ηθοποιού Ζαν-Πολ Μπελμοντό από το 1972 έως το 1980, την εποχή που ζούσε στο Παρίσι και γύριζε ταινίες με Γάλλους σκηνοθέτες.

Η καριέρα της τελείωσε τη δεκαετία του '80 με πολλές αποτυχημένες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και δικαστικά προβλήματα των ναρκωτικών, που βρέθηκαν στην έπαυλή της εκείνη την εποχή.

Από τότε ζούσε απομονωμένη στο Λαντισπόλι, σε απόσταση περίπου 40 χλμ. από τη Ρώμη.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE: